|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| HASSOOO |
İletim - 16/11/2005 : 03:03:13 Çokoyunculu (İngilizcesi: multiplayer) oyun oynamayı kolaylaştıran bir uygulama. Kendim pek ilgilenmem ama burada işine yarayacak birileri mutlaka çıkacaktır. Köprü (link) veriyorum; birebir buraya kopyalama uygun düşmeyeceği gibi bu köprünün de reklam olarak değerlendirilmeyeceğini ümit ediyorum:
http://www.turkforum.net/showthread.php?t=118588 |
| 2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| major |
İletim - 27/11/2005 : 21:50:35 Üstteki sorunu hallettim fakat başka bir sorunum var. Hamachideki online olan herkesi yeşil değilde sarı renkli görüyorum ve onlarda beni programda offline olarak görüyorlar. Bunun çağresi nedir arkadaşlar lütfen yardım edin. |
| major |
İletim - 21/11/2005 : 20:56:45 Tamam çok güzel bir program da yalnız bir sorunum var. Kuzenimle herhangi bir oyuna girmeye çalışırken o beni oyunda görebiliyor fakat ben onu göremiyorum ve birlikte oyun kuramıyoruz. Modem Zoom x4 DSL modem. Aklıma port olayları geldi ama emin değilim. Yardımlarınızı bekliyorum...Şimdiden sağ olun. |
|
|
|