AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Messenger'da hata...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
murataydemir193 İletim - 22/10/2005 : 00:07:30
Arkadaşlar ben yanlışlıkla program filesten messenger dosyasını sildim o olaydan sonra ne zaman oturum aç dersem "Hizmet geçici olarak kullanılmadığından msn messenger oturumu açılmadı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. 81000314" diye bir hata geliyor. Bunu nasıl düzeltebilirim veya bir kişi e-mail adresime sildiğim dosyayı gönderebilir mi
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
SAHNETJER İletim - 26/10/2005 : 14:01:14
eski msn yi kaldırın pc den (başlat/çalıştır "RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\inf\msmsgs.inf,BLC.Remove" ) bunu yazın entere basın.

saygılar...
Mérula Alba İletim - 26/10/2005 : 12:31:52
murataydemir193, massanger dosyasını yanlışlıkla sildiğin günün bir önceki gününe sistemi geri yükle. Problemin çözülebilir. Sistemi nasıl geri yükleyeceğini biliyorsundur herhalde. Bilmoyrsan başlat menüsündeki "yardım" dan yapabilirsin.
LORTH_ARAGORN İletim - 25/10/2005 : 21:58:35
arkadaslar msn lerınızı sılın www.msn.com.tr den bastan yukleyın bes dakıkalık ıs msn adreslerınız sılınmıyor aynı
Erci-e@Hanzo İletim - 23/10/2005 : 13:54:26
Ya benimki ile bir yorumu olan yokmu???
CrAzY_IVAN İletim - 23/10/2005 : 13:52:01
ADSL ile alakası yok tamamen MSN çıkışlı bir problemimiz var. http://www.msn-problems.com/forum/viewtopic.php?t=745 adresinde aynı durumu yaşayan kişileri görebilirsiniz. Ancak çözüm yok. MSN Servis'e mail attım ama cevap gelir mi bilmem. Şimdilik başka bir hesaptan girdim oldu, işimiz iş yani.

0.03 Snitz Forums 2000