AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Arkadaşlar Opengl ile ilgili soru....

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Conan742 İletim - 23/09/2005 : 00:03:11
Arkadaşlar open gl'nin tam versiyonunu nerden ve ücretsiz indirebilirim....Lütfen yardımlarınızı bekliyorum...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
sniper-- İletim - 01/09/2006 : 12:34:02
arkadaşlar bu opengl sorunu eski oyunlarda daha çok özellikle savaş oyunlarında mesela call of duty opengl istiyor medal of honor allied assault, wolfenstein vb. ben im bilgisayarımda var ayrıca ekran kartını güncellemek için de bilgisayarınızın yanında cd verildiyse onları araştırın bende bir cd var bilgisayarın tüm donanımlarını güncelleyebiliyorsun.ayrıca 32 mb ekran kartında çalışan oyunları pek bilmiyorum benimki 64 mb.
shadowwalker İletim - 31/08/2006 : 23:52:06
yeni oyunları kesinkes çalıştıramassın. o ekran kartının kalitesine göre en son 2002-2003 yılı çıkan oyunların bir kısmını çalıştırabilirsin. 2000 yılından önce çıkan oyunları dene derim onlarda (çok abuk bir ekran kartı değilse) sorun yaşamassın.
Edit: Googleda istediğin oyunun adı ardından "system requirements" yazarak sistem gereksinimlerini bulabilirsin. garanti olsun diye başına bir "minimum" koyman gerekebilir zaman zaman. örneğin gothic 2 adlı oyunun sistem gereksinimlerini öğrenecem, google'da şunu yazıyorum:

gothic 2 minimum system requirements

birazda ingilizce varsa nerede ekran kartı filan car anlayabilirsin sanıyorum. (bu arada bu oyun çalışmıyo senin sistemde :P)
dark00 İletim - 31/08/2006 : 23:32:01
mrb
ben ım 32 mb ekran kartım var hangı oyunları calıstırabılırm?
Turgay Atacan İletim - 14/10/2005 : 13:34:17
Öncelikle hayırlı olsun.Prince of Persia'ya gelirsek oyunun korsan ise heriflerin cd'leri ne kadar özenli bastığı(!) malum.Sana bu konuda burada yardım etmemiz doğru olmaz o yüzden sen bi oyunu değiştir öyle dene.Bide yeni karta sıfır windows kurdun dimi.Eğer eski windows'unu kullanıyorsan onu bi formatla temiz bi windows kurup öle dene
Conan742 İletim - 12/10/2005 : 20:14:15
Orada böyle yazıyo:

-Ses,Video ve oyun kumandası
....Bilinen ses sürücüleri
....Bilinen video yakalama aygıtları
....Creative AudioPCI(ES1371,ES1373)(WDM)
....Creative için Oyun Bağlantı noktası
....Ortam denetim aygıtları
....Ses Codec Bileşenleri
....(!)Specialized PCD WDM VBI codec
....Video Codec Bileşenleri
Bu kadar acaba hangisi!!!!

0.05 Snitz Forums 2000