AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 MALICIOUS script nedir!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Diyuk İletim - 11/08/2005 : 01:25:05
yaw arkadaslar su malicious script ne pcmde yazisi cikio anlamadim bilen biri yok mu?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
SINISA_11 İletim - 21/08/2005 : 12:12:15
ad awareyi yukleme yuklersen ondan coolwebsearch diye bi trojan giriyo ve temızlemesi cok zor sen www.inndir.com a girip spybot u indir yukle guncelle temızlesın olmadı nod32 adlı antı vırus programını kur onla temızle ınankı temızler pandada fena degildir
-eL_Niño- İletim - 14/08/2005 : 17:01:57
google türkçe sayfalarda antivirus download diye girersen pek çok sayfa çıkar örn;
http://www.inndir.com/program.php?id=15676 Norton(15 günlük)
-eL_Niño- İletim - 14/08/2005 : 16:45:22
bende panda vardı ama şimdi kaspersky kullanıyorum(virüs kaçmaz girdiği anda imha) ama ben onu cdden yükledim
Diyuk İletim - 14/08/2005 : 15:10:44
peki arkadaslar bana o dediginiz güncellenmis anti-virüs programlarin download linki varsa lütfen yollar misiniz
shadowwalker İletim - 13/08/2005 : 01:30:48
pek çok sağlam antivirus programı var aslında; eğer elindeki antivirus programı güncelleme yaptıktan sonra tarama yaptığında birşey bulamıyorsa (virüs programını söyleseysin daha iyi anlayabilirdik durumu bu arada) o zaman virüs programını değiştir. norton,mcaffie(tam nasıl yazılıyor unuttum), panda, karperksy kendi alanlarında ünlü ve çabuk güncellenen anti-virus yazılımlarıdır. malicius script hatası verdiğinde iki seçeneğin olması lazım birisi scripti engeller diğeri çalışmasına izin verir (bu uyarıyı yapan programda doğrudan zararlı olabilecek scriptleri çalıştırma seçeneği işaretliyse sadece uyarı geliyor olabilir.) vesselam durum böyle :S ahmettolganın dediğinede bak bir istersen ancak onun dediği olabileceği gibi başka bin türlü şeyde olabilir- yinede bir şans işte başına gelmişki yazmış. spyware filanda olabilir nete girince bilgi göndermeye çalışıyor ve virus tarayıcın şüphelenip durduruyordur. norton bunlarında bir kısmını temizliyor ama diğer virüs tarayıcıları bilmiyorum şahsen. ad-aware diye bir program var. virus programı update edipte sonuca ulaşamassan birde onu kurup temizlik yapmaya çalışabilirsin. (ne yazıkki çok sayıda spyware türü program olduğu için ad-aware hepsini temizlemez ama en yaygın olanlarını ayırt edip silebiliyor)

0.03 Snitz Forums 2000