AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 DeepFreeze Uninst..

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
bluedragon İletim - 22/06/2005 : 11:17:24
Merhaba arkadaşlar.Ben cafe işletiyroum.Açıkcası o kadar iyi anlamam program işinden.Bne bilgisayarlarıma deepfreeze yukldim ancak akınsoft kurmam lazım deepfreeze engelliyo yanirestart attığımda silio programı.Acaba deepfreeze yi nasıl silebileceğim yada devre dışı bırakabileceğim konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz.
ilgileriniz için teşekkurler...

Written by : Bluedragon
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
fatih52 İletim - 28/06/2005 : 22:07:19
deepfreez i silmene gerek yokki shift tuşuna basılı tut sonra saatin yanıındaki deepfreeze tıkla parolanı gir ordan boot thawed i seç reset aç sonra ne yüklüceksen yükleyebilirsin deepfreez ide silmemiş olursun sadece iptal edersin aktif olması içinde aynı şekilde en üstekini seç (boot frozen)
SINISA_11 İletim - 26/06/2005 : 12:01:42
sen kurmak istedigin programı kur sonra onu sanırım deepfreeze tanıtman gerekıyo yapamassanda deepfreezi kaldır programı yukle sonra deepfreezı kur bide msconfigden ayarlara bak baslangicrta acılan bişi ile cakısiyordur yada baska bişi olabılır
bluedragon İletim - 22/06/2005 : 17:17:37
Ya arkadaşlar..Lütfen yardım edin şu anda tek çozum yolum sizsiniz.Müşteri kaybediyorum.Klasorlerde uninstal diye bir ikon yok ve güvenlik mod da sildiğim halde bile tekrar güncelleme yapıyo kendini geri yuklur.Bilen birisi varsa lütfen yardımmmmmmm......

0.03 Snitz Forums 2000