|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| bluedragon |
İletim - 22/06/2005 : 11:17:24 Merhaba arkadaşlar.Ben cafe işletiyroum.Açıkcası o kadar iyi anlamam program işinden.Bne bilgisayarlarıma deepfreeze yukldim ancak akınsoft kurmam lazım deepfreeze engelliyo yanirestart attığımda silio programı.Acaba deepfreeze yi nasıl silebileceğim yada devre dışı bırakabileceğim konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz. ilgileriniz için teşekkurler...
Written by : Bluedragon |
| 3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| fatih52 |
İletim - 28/06/2005 : 22:07:19 deepfreez i silmene gerek yokki shift tuşuna basılı tut sonra saatin yanıındaki deepfreeze tıkla parolanı gir ordan boot thawed i seç reset aç sonra ne yüklüceksen yükleyebilirsin deepfreez ide silmemiş olursun sadece iptal edersin aktif olması içinde aynı şekilde en üstekini seç (boot frozen) |
| SINISA_11 |
İletim - 26/06/2005 : 12:01:42 sen kurmak istedigin programı kur sonra onu sanırım deepfreeze tanıtman gerekıyo yapamassanda deepfreezi kaldır programı yukle sonra deepfreezı kur bide msconfigden ayarlara bak baslangicrta acılan bişi ile cakısiyordur yada baska bişi olabılır |
| bluedragon |
İletim - 22/06/2005 : 17:17:37 Ya arkadaşlar..Lütfen yardım edin şu anda tek çozum yolum sizsiniz.Müşteri kaybediyorum.Klasorlerde uninstal diye bir ikon yok ve güvenlik mod da sildiğim halde bile tekrar güncelleme yapıyo kendini geri yuklur.Bilen birisi varsa lütfen yardımmmmmmm...... |
|
|
|