|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| buğrahan_15 |
İletim - 21/05/2005 : 12:18:02 selam ben msn messenger 7.0 türkçe kullanıyorum ama arkadaşımın yolladığı şekilleri sağ tıklıyıp ekle yapamıyorum daha doğrusu ekle çıkmıyo ne yapmalıyım lütfen yardım edin |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| RoM3o |
İletim - 18/07/2005 : 19:59:23 ya ben hala anlamadım bir şey ??? :(( |
| bomkonger |
İletim - 01/07/2005 : 10:57:13 "Hotmail oturum açtığınız .NET Passport'u desteklemez.Hotmail Web sitesini ziyaret ederek bilgi alın veya ücretsiz bir hesap açın." böyle bi hata veriyor. |
| Soldier |
İletim - 30/06/2005 : 21:35:24 Hayır öle birşey yok.Tam tersine hatta benim bunu yaptığım msn adresim @bgmegitim.Bu yöntem hepsi için geçerli. |
| bomkonger |
İletim - 30/06/2005 : 19:31:54 alıntı: Soldier tarafından yazılan:
Arkadaşlar bu bana da oluyodu saolsun bir arkadaş sayesinde çözümledim.Bunu şöyle düzeltiyoruz: 1)Önce msn messenger ı açıp edit profile(profil oluşturmaya) giriyoruz. 2)Karşımıza çıkan sayfaya kişisel bilgilerimizi girdikten sonra; Önce ülkeyi ABD yapıyoruz.Sonra şehiri WASHİNGTON yapıyoruz.En son olarak da posta kodunu 98444 yapıyoruz ve ileri diyoruz.Sonra gelen sayfaları doldurduktan sonra okeyliyoruz ve msn messenger ı kapayıp açtığımızda oluyorrr. Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum:):):)
(Konu biraz dağılmış onun için alıntı yapıyorum )
Ben hotmail hesabı kullanmıyorum.Kendi mail adresimi bi şekilde(nası olduğunu bilmiyorum )MSN de kullanabilir hala getittirdim.MSn de arkadaşın dediği işlemleri yapmak için @hotmail , @msn gibi bişey gerekiyormuş(yani msn nin kendi verdiği mailler)Nası yapabilirim |
| wolfsvadisi |
İletim - 13/06/2005 : 18:22:48 bende ekleyemiyorum |
|
|
|