AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Programların Gizli Özellikleri

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Karakartal312 İletim - 14/05/2005 : 20:39:02
Bir uygulama geliştirme projesinde emeği geçen tüm programcıların isimlerinin, uygulama içerisinde görüntülenmesi, yazılım geliştiriciler arasında gelenek halini almıştır. Bu işlem, filmlerden alışıldığı üzere, isimlerin ekranda listelenmesi ile gerçekleştirilir. Ancak programcılar isimlerinin görüntülenmesi için, uygulamalar içerisine günlük işlerden yorulan Office ve Windows kullanıcılarını rahatlatacak eğlenceli araçlar da saklayabilirler. Bu tür esprili eklentiler, literatürde Easter Egg, yani "Sürpriz Yumurta" olarak adlandırılırlar. Bu isim, söz konusu eklentilerin ne el kitabı ne de yardım dosyalarında bulunmadığı, karşınıza sadece tesadüfen çıkabileceğini gösteriyor.

Nero Burning Rom
Yazılım Geliştiricileri
Nero Burning Rom sürprizi:
En çok kullanılan CD yazma programlarından biri olan Nero Burning Rom'un geliştiricilerinin isimlerini görmek için Help/About komutunu çalıştırın ve ekrana gelen pencere üzerindeki herhangi bir noktaya iki kere tıklayın. Bunun sonucunda geliştiricilerin isimleri pencerenin altından geçmeye başlayacaktır. İsimlerin geçiş stillerini değiştirmek için pencere üzerindeki herhangi bir yere iki kere daha tıklamanız yeterli olacaktır.

Paint Shop Pro 7
Kedi Tutan Köpek
İlginç görüntü:
Yaygın olarak kullanılan resim düzenleme programlarından Jasc Paint Shop Pro 7 geliştiricilerinin kullanıcıları için hazırladığı sürprizi görmek için, ilk olarak programı açın ve Help/About Paint Shop Pro komutunu çalıştırın. Bunun sonucunda ekrana gelen pencerenin sol üst köşesinde bulunan Jasc Software logosuna, [Shift] tuşu basılı durumdayken, fare ile iki defa tıklayın. Daha sonra hiçbir işlem yapmadan "JASCSOFTWARE" kelimesini tuşlayacak olursanız, karşınıza ağzında kedi tutan bir köpek resmi ekrana gelecektir.
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Generalll İletim - 17/05/2005 : 22:45:57
Bunların söylendiği bir internet sitesi vardı sanırım.Adresini bulursam buraya eklerim.
scorpionfa İletim - 17/05/2005 : 19:36:17
"Yumurtalar" evet, Word 2000 de de böyle bişey vardı. Excel de de var aynı şey. Birinde "Credits" diğerinde uzay yolculuğu çıkıyodu. Ama nasıl yapılıyordu unuttum.
zeggy_557 İletim - 15/05/2005 : 16:59:33
Excel 2000: Yeni bir Excel dosyası açın. Dosya'dan "Web sayfası olarak kaydet" 'i seçin. Açılan menüde "Seçim: Sayfa" ve daha sonra "Etkileşim ekle" seçeneklerini seçip "Yayımla" butonuna basın. Karşınıza çıkacak olan menüden "Eklenecek etkileşim öğesi"ni ve "elektronik tablo işlevselliği"ni seçin. En alttaki "Yayımlanmış web sayfasını tarayıcıda aç" seçeneğini de işaretleyip "Yayımla" butonuna basın.
Karşınıza ortasında bir excel tablosu olan bir web sayfası çıkacak. Bu tabloda WC2000 karesine gidin. Bu kare seçiliyken shift tuşuna basılı tutarak yandaki 2000 yazısına tıklayın. Daha sonra Ctrl, Alt ve Shift tuşlarına basılı tutarak sol üstteki Office logosuna tıklayın....

İyi oyunlar...
NoD0ubT İletim - 15/05/2005 : 00:49:48
Şu nero çok ilgimi çekti gerçekten. Ama diğerini deneyemedim, çünkü o program yok. Başka bilgiler varsa paylaşalım...

0.03 Snitz Forums 2000