|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| RoM3o |
İletim - 29/04/2005 : 15:35:06 YA beyler ben HTML kodlama nedir anlamına ne bilmiyom bana bir yardım edermisiniz |
| 3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| fameraa |
İletim - 05/06/2005 : 16:36:56 HTLM ler birer metin dosyalarıdır, isimlerini (*.htlm) kullandıkları uzantılardan alırlar.(gerçi htm 'de vardır ama genel isim olarak htlm seçilmiştir)
Bu metin dosyaları herhangi bir metin editöru ile yaratılabilirler . Bize yardımcı olan ,gunumuzde bu komutları kullanmadan sayfa hazırlayabilecegimiz bir cok htlm komut programı vardır .Ama iyi bir web page yapıcısı olmak istiyorsak bu komutları ögrenmemiz gerekmektedir.Ever iste böyledir yani başak yolu olmaz yani
|
| RoM3o |
İletim - 13/05/2005 : 20:06:09 sagol kanka |
| m_307 |
İletim - 13/05/2005 : 17:55:12 HTLM ler birer metin dosyalarıdır, isimlerini (*.htlm) kullandıkları uzantılardan alırlar.(gerçi htm 'de vardır ama genel isim olarak htlm seçilmiştir)
Bu metin dosyaları herhangi bir metin editöru ile yaratılabilirler . Bize yardımcı olan ,gunumuzde bu komutları kullanmadan sayfa hazırlayabilecegimiz
bir cok htlm komut programı vardır .Ama iyi bir web page yapıcısı olmak istiyorsak bu komutları ögrenmemiz gerekmektedir.
|
|
|
|