|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Soldier |
İletim - 06/04/2005 : 16:46:31 Arkadaşlar bilgisayarımı alalı 6 ay oluyo. Bilgisayarıma windows xp yükledim.Fakat bir sorunum var.Bunun nedenini bir türlü bulamıyorum. Bilgisiyarda aygıt yöneticisine girdiğim zaman karşıma gelen tabloda usb aygıtlarından bir tanesini tanımıyor. Düzeltmek için her yöntemi denedim.Ne sürüyü güncelliyo ne de internetten indirdiğim driver lar işe yarıyor.Lütfen yardım edin.(Acil) |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Soldier |
İletim - 07/04/2005 : 19:08:24 Valla anakartımdan olduğunu hiç zannetmiyorum. Bilgisayara iki kez format attım fakat ikisindede aynı şey oldu.Service Pack 2 yi de yüklemek istemiyorum. Çünkü dakkada bir yok virüs programı yok , yok bilgisayarınız risk altında olabilir diye uyarı veriyor. Ama eğer bunu deneyipte başarmış olan biri varsa söylesin yükleyeyim. |
| Lightning |
İletim - 07/04/2005 : 17:10:28 Usb aygıtlarından usb 2.0 olmalı o tanımıo dediin şey(bende de oluo aynısı). bunun için ewt service pack 2 lassım ama bunun bazı bilgisayarlarda çalışmadığını hatta sistemi bozduğunu duymuştum, dikkat o açından:) Farewell.. |
| NoD0ubT |
İletim - 07/04/2005 : 15:32:16 Ben de ceberruh'un tam tersini söylecektim. İddia etmiyorum fakat service pack2 birçok yönüyle çok iyi amma usb tanımada sorun çıkartıyor! Senin sorunun anakartın tanıtılmaması olabilir mi demon hunter? |
| ceberruh |
İletim - 07/04/2005 : 13:47:31 bilgisayarına service pack yüklemen lazım, service pack 2 yi yüklersen senin için daha avantajlı olur |
| Soldier |
İletim - 06/04/2005 : 17:06:35 PC imde hiçbir service pack yok. İlgilendiğin için saol |
|
|
|