|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Truth Hurts |
İletim - 24/01/2005 : 16:04:08 selam!!msn'le saçma sapan bi sorunum var,ben 4.7 sürümünü kullanıyordum,yenisini indirdim.Yeni sürüm beni bir türlü çevrimiçi yapmıyor,neden olarak da "internet bağlantınız yok" diye bişeylerler sallıyo..Ne yapsam? |
| 3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| NoD0ubT |
İletim - 26/01/2005 : 21:20:47 Bende de 6,2 var ama bende ADSL var fakat arkadaşımda 56K modem var ve 6,2 yüklü hızından olacağını zannetmiyorum. |
| Truth Hurts |
İletim - 26/01/2005 : 19:19:35 MSN i güvenlik duvarının dışında tutan bölgeye ekledim,sorun gider sayfasına gittiğimde ise hizmet tam falan diyor.Güvenlik duvarını tamamen kaldırdığım da oldu ama hala aynı..İnternet hızı falan olabilir mi sorun? |
| Rappier |
İletim - 24/01/2005 : 21:34:57 O tür bir mesaj verdikten sonra birde sorunu gider diye bir sayfa açması gerekiyor... oradaki sorunu gider seçeneğini tiklersen sorunun sebebini buluyor ve çözümüde sağlıyor. Aynı sorun bendede birkaç defa yaşandı ve nedeni büyük ihtimalle kullandığın firewall oluyor. En azından bendeki sorun hep oydu.
|
|
|
|