AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Adsl'ler İçin İp Sabitleyici

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Bora Poyraz İletim - 11/12/2004 : 23:57:29
Arkadaşlar bana adsl için ip sabitleyici program lazım.Multiplayer oyun oynayabilmemiz için sabit ip'mizin olması gerekiyor.Bu yüzden linkini bilen arkadaşlardan direkt yükleme linkini atmaları rica olunur.
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Avenger İletim - 20/01/2005 : 01:13:10
Denetim Masası'nda Network Connections'dan Local Area Connection'a sağ tıklayıp özelliklere gir. Internet Protocol (TCP/IP)'ye gelip özelliklere gir. Orada IP adresini modemin default gateway'inin bir üzeri yap (mesela default gateway 10.0.0.1 ise 10.0.0.2 yap). DNS adresini de default gateway'in aynısı yap. İnternetten oyun oynamak için bunu yapman yeterli. Statik IP numarasına sahip olmana gerek yok.
CrAzY_IVAN İletim - 18/01/2005 : 23:51:46
ADSL için doldurduğunuz formda "Dinamik" veya "Statik" IP kısmı bunu belirmek için. Dinamik seçerseniz modem her bağlanışında yeni bir IP numarası alır, Statik seçerseniz hep aynı IP numarasına sahip olursunuz.

ADSL için IP Sabitleyici bir program var mı bilemiyorum, ama multi oyun için illa ki sabit IP gerekmez. Biraz daha zahmetli olur ama, oynayacağınız zaman host olan kişi IP numarasını http://www.whatismyip.com adresinden öğrenip size verebilir.

0.02 Snitz Forums 2000