|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Hasan Kahraman |
İletim - 08/11/2004 : 18:29:41 beyler benim internete bisiler oldu yaw.internete girdikten 5 dakika sonra benim baglantiyi kesip baska bi numradan baglanmaya çalisio sanirim virüs girdi.baglanmaya calistigi dialer programinida bulamiom bulsam silcemde yok namussuz.Baba bilen varsa bi el atsin be lütfen :(( ha bide bu internet explorer hata veriyo nasil düzelir bu?? |
| 3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| NoD0ubT |
İletim - 18/01/2005 : 22:27:57 Abidik gubidik şeylere format atılır mı yahu? Bu o kadar kolay mı? Bilgisayara birşey oldu format. Oyun çalışmıyor format. Olmaz ki bu böyle. Başlattan çalıştıra gel, msconfig yaz. Karşına çıkan pencerede başlangıç sekmesine tıkla. Bu bilgisayarın başlarken çalışan programları gösterir. Anormal birşey görürsen iptal et. Ayrıca dialer'ı bulup silsen bile birşey değişmez. Sildikten sonra muhtemelen bilgisayar restart olduğunda kendini tekrar açar... Kolay gelsin... |
| St@tiX |
İletim - 14/01/2005 : 16:23:58 bence de hiç ugrasma format at!yok,sonra arayip bulamayacaksin,sinir olacaksin!yazik! |
| hocer |
İletim - 25/11/2004 : 23:50:24 hiç uuraşma format! |
|
|
|