|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Leg0l4s |
İletim - 26/08/2004 : 01:41:34 Bu programı yeni duydum. Kullanan arkadaşlarım da çok metedince hemen indirdim. Edindiğim tek bilgi makina çalışırken isterseniz sistem dosyalarını silin, tonlarca virüs bulaştırın sonunda bir res den sorna makinanız ilk açtığınız halde karşınıza çıkıyormuş.
Eğer bu program hakkında kullanım bilginiz veya kaynaklarınız varsa yardımlarınız bekliyorum. |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| silent59 |
İletim - 12/09/2004 : 01:23:15 dostlar belki coktan buldunuz ama ben genede linki vereyim http://forum.donanimhaber.com/m_963691/tm.htm burada pdf formatında türkçe acıklamasına kadar hepsini vermişler. haberi olmayan varsa faydalansın... |
| Leg0l4s |
İletim - 28/08/2004 : 00:43:48 Ve tekrar duyduğum kadarıyla en iyisi format attıktan sonra yüklemekmiş. Makina hiçbir yamukluk yokkken yüklendiğinde ne antivirüs, ne firewall ne de spy önleyici programlar kullanmaya gerek yokmuş. Sonuçta makinanıza ne girerse girsin, bir res sonucunda herşey ilk halinde  |
| jackal971 |
İletim - 27/08/2004 : 21:31:55 benim kinin ismi başka bişey ayarlar aynı olmayabilir |
| jackal971 |
İletim - 27/08/2004 : 21:30:23 evet arkadaşım bende var süper yükle istedigin herseyi yap bir res le iş bitiyo ama dersen ben birsey yüklicem programa tıkla deactife tıkladıgında bilgisayarda değişiklik yapabilirsin
herkese tavsiye ederim |
|
|
|