|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| yunuslacin |
İletim - 19/08/2004 : 16:16:38 Elimde knoppix Linux cd'si var ama bir türlü kurmayı beceremedim. Cd'yi aldığım dergide küçük bir kurulumdan sonra cd üzerinden işletim sistemini kullanabileceğimi yazıyor. |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Lightning |
İletim - 23/08/2004 : 19:09:56 Ya bab biliorum öle kurulduunu zaten de kuramadım filan diince dedim heralde cdye nası kopyalicanı soruyo filan. yoksa öle çalıştıını bende biliom tabi:) elimde olan cdyi bilmemmi:P probleminin çözümünü bilimiorum ama şöle basit bi mantık yürütürsek; senin de bildiin gibi o sistem bazı ekran kartılarının, seskartlarının ws. lerin sürücülerini tanıo(yada şöle diim; kendi sürücüleri war bikaç tane onlar anca bazılarını destekliodur). senin kartını desteklemio olabilir. (başka sürümü warmı bilmiom gerçi ama) ben en son çıkanı yüklemiştim. kartım Fx5700 we hiç sorun çıkarmadı. tabi sistem dosyalrında arıza da olabilir, sebep çok sonuçta... Farewell.. |
| yunuslacin |
İletim - 22/08/2004 : 20:11:43 Hocam sen yanlış anlamışsın galiba. elimde knoppix işletim sistemi var. hemde kurulum gerektirmiyo.direkt olarak cd üzerinden çalıştırabiliyorsun. açılması 90 saniyeyi geçmez.Ama işte ben cdden boot ediyorum.önyükleme yapıyo sonra donanımları tanıyo.tam arayüzü görcekken ekran aynı cine5 gibi oluyo.her taraf mavi çizgi çizgi oluyo.aslında biraz seçebiliyom gibi.ama ne menüleri nede simgeleri görüyom.hertaraf pixelleşmiş gibi.monitördede sorun yok sanırım.Hem donanımı tanırken monitorüde görüyo.bi türlü anlamadım.(cd'yi bilgisayar dergilerinin eski sayılarında bulabilirsiniz, bide cd yaklaşık olarak 2 gb sıkıştırılmış veriyle dolu) |
| Lightning |
İletim - 20/08/2004 : 13:24:11 şöle oluyo şimdi bab: neroyu açıyosun(warsa tabi), veri diski yarat diosun. sonra alttan geri ye tıklıyosun. ordaki listede disk kalıbı weya kayıtlı tasarı yazıyo. ona tıklayıp seçiyosun we normal yazdırıyosun. Kolay gelsin. Farewell.. |
| OCTANE |
İletim - 19/08/2004 : 22:07:19 Cd üzerinden mi kullanılıyormuş nasıl oluyor o ilk defa duydum. |
|
|
|