|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| srht |
İletim - 03/08/2004 : 16:11:55 Bilgisayar kazaadan indirdiğim bi dosyayı silmeme izin vermiyor.Başka bi program kullanıyo diye fakat kullanan herhangi bi program yok,bu dosyayı nasıl silebilirim bilg.den? |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| srht |
İletim - 06/08/2004 : 13:28:02 oldu sonunda, explorer.exe kullanıyomuş dosyayı, ctrl+alt+del işlemlerden explorer.exe yi sonlandırıp dostan sildim, birinin başına böle bişi gelirse haberi olsun,yrd olan herkese tşk |
| srht |
İletim - 05/08/2004 : 16:28:05 bonex öle yaptım olmadı, onun farklı bi kaç çeşidini de yaptım bomfunk silmek istediğim bi program diil,mpeg o yüzden ctrl+alt+del yapınca o gözükmez w.media player gözükür.tabi senin dediğini doru anladıysam |
| bomkonger |
İletim - 05/08/2004 : 15:00:41 Ben sorunu anladım sanırım bende o dosyaları yanlışlıkla ingire indire öğrendim nası düzelteceğimi önce "ctrl-alt-del"e bas sonra o dosyanın adını görürsün büyük ihtimal sonra kapa onu kurulu olduğu dizine git sil bi sorun çıkmaz ben hep böyle yapıyordum. |
| ALEXROSSSPIDERMAN |
İletim - 05/08/2004 : 12:49:15 Valla bazı dosyalarda öyle der yani çok fazla parametre der.My shared Folder'in DOS adını bilmen lazım silmen için. |
| srht |
İletim - 05/08/2004 : 12:35:13 onu denedim ama klasör adı çok uzun (my shared folder), o yüzden çok fazla parametre diyo, ve klasörün adını deiştirmeme de izin vermiyo |
|
|
|