AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 XP (Problem)

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
LordVoldemort İletim - 22/07/2004 : 01:26:13
herkese selam ...arkadaslar hani hepimizin cok iyi bildigi windows acilirken bir muzik vardirya iste o bende yaklasik 2 dakika sonra caliyor ve bu bekleme surecinde hic bisey yapamiyorum.ornegin muzik calmadan bi programa tikliyorum hic bisey olmuyor ...muzik caldiktan hemen sonra o program aciliyor..sizce bu neden oluyor ve ben ne yapmaliyim bi yardimci olursaniz sevinirim...
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
St@tiX İletim - 05/08/2004 : 23:02:07
msconfigdden dikkat etmeden başlangıçtaki herşeyi kaldırabilirsin.byağa hızlı bi windows açılışına kavuşursun.ne kadar az o kadar hızlı!olmadı dedikleri gibi FORMATTT!
ceberruh İletim - 26/07/2004 : 18:27:00
bencede sen iyisimi bir sistem kur. eğer bilgisayarında çok da önemli bilgilerin yoksa, hatta o bilgilerin sende yedeği varsa format at. hem böylec bir sürü dalaverayla uğraşmak zorunda kalmazsın.
CrAzY_IVAN İletim - 22/07/2004 : 02:11:33
Anlaşılan Windows'un açılışında oldukça program var, ya da Windows gereğinden fazla şişmiş. İlk önce kullanmadığın gereksiz programları sil, açılışta çalışan gereksiz programların, açılışta çalışmasını engelle, Başlangıç'ta bilmediğin yabancı bir şey varsa kontrol et, ve en son olarak "Çalıştır"dan "msconfig" yazıp gir, burada "Başlangıç" sekmesinin altında, Windows'un açılırken çalıştırdığı programları görebilirsin. Ancak aman dikkat önemli şeyleri kaldırma, sana gereksiz gelenlerin tikini kaldır...

Ya olmadı sen temiz bir sistem kur ...

0.03 Snitz Forums 2000