|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| yunuslacin |
İletim - 14/06/2004 : 20:30:46 Önceden ikiye ayrılmış olan harddiskimi birleştirmek istiyorum. Nasıl yapılacağı konusunda yardımcı olursanız mutlu olurum. |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| yunuslacin |
İletim - 30/07/2004 : 19:41:57 Çok şanslıyım. Partition magic herşeyi benim yerime halletti. Program kurulurken iki adet disket oluşturdu.işte bu disketler benim hayatımı kurtardı. |
| shadowwalker |
İletim - 29/06/2004 : 21:15:34 üçüncü partı yazılım kullanarak harddiskini birleştirebilirsin (format atmak istemediğini varsayarak söylüyorum) örneğin: partion magic bu işi yapan bir program ancak şu ana kadar yaptığım 10+ denemenin hepsindede sonradan format atmammı gerektirecek sorunlar oluştu. belki benden şanslı çıkarsın belli olmaz ama bence bozuk olmayan birşeyi tamire çalışma. zaten zamanla sistemin göçecektir o zaman tekrar kurarken gerek görürsen birleştirirsin. |
| yunuslacin |
İletim - 29/06/2004 : 18:44:41 Bu Olayı Xp üzerinden yapmanın bir yolu yokmu? |
| Rappier |
İletim - 14/06/2004 : 21:34:54 Xp'de olay en kolayı. Yükleme esnasında program seni sürekli yönlendiriyor zaten. Boot from cd dedikten sonra yanlış hatırlamıyorsam c tuşu ile partition'ları siliyor d tuşu ilede tekrardan yaratıyordun... |
| Severus_Snape |
İletim - 14/06/2004 : 21:30:55 Rappier xp de nası oluo diski ayırmak daha kolaymış galiba |
|
|
|