|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
EnEsO |
İletim - 09/04/2010 : 22:06:45 Arkadaşlar ben animasyon yapma işine meraklı biriyim. Bir çok program denemiş ama acemi olduğundan bir sonuca varamamışımdır.Çoğuda ingilizce olduğundan bu daha da kötü yönde etkilemiştir beni.
Bana önerebileceğiniz bir animasyon programı varmı.Varsada benle irtibat kurup adını ve nasıl kullanıldığını anlatabilirmisiniz.
Şimdiden ilginiz için saolun.
(Yapmayı Planladığım Animasyon)
Arkadaşlar ben arkadaşları tarafından dışlanan kilolu bir çocuğun öyküsüyle ilgili bir animasyon.Ama bu çocuk sonradan süper güçlere sahip oluyor.Falan ama güçlerini insanlardan saklıyor.Aynen böyle.Gücü insan üstü fiziksel bir kuvvet.Çizgi film tarzı gibi bir animasyon bile olabilir.Artoonix'i denedim ama resim çizmede başarılı olamadım onda xD Lütfen Yardım Edin |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Artist |
İletim - 18/09/2010 : 11:21:21 1 hafta Türkçe Flash kurcala, ufak top sektirme, koşan adam filan yapmaya çalış, adama mekik, şınav filan çektir. Tabi yapamadığın yerleri İnternet'te araştır, sonra zaten kaliteli olmasa da güzel bişeyler yaparsın. Ben Flash kullanmaya başladıktan 2 hafta sonra çete savaşları yapmıştım.  |
CrAzY_IVAN |
İletim - 08/08/2010 : 20:56:33 İyiymiş. |
CRAYZZY |
İletim - 08/08/2010 : 12:39:29 @Dodo biliyorumki konuşuyorum dostum :)
Bi gözat istersen.Özellikle üstteki 2 videoya.
http://www.bobiler.org/pivot_sacmalatma_2165 |
Dodo |
İletim - 13/07/2010 : 20:02:43 Pivot'la filan yapamazsın öyle kompleks bir şeyi. Ulead Gif Animator'ü tavsiye ederim. Ama kullanamam demişsin.. Şansına küs. :) |
EnEsO |
İletim - 12/04/2010 : 20:34:51 Oke Saol kardeş şimdi araştırıp denicem |
|
|
|