|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Lenin |
İletim - 03/01/2009 : 21:54:56 Arkadaşlar son zamanlarda internetim farkedilir şekilde yavaşladı. Nedeninin solucanlar olduğunu düşünüyorum. Fakat norton anti virüs bu konuda hiç bir şey yapmıyor. Ne solucan bulabiliyor ne başka türlü bir önlem alabiliyor. Kullanabileceğim bir program var mı önerdiğiniz? Özellikle serbest yazılım olursa sevinirim. Çünkü acil ihtiyacım var. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Oyunbozan |
İletim - 17/02/2009 : 22:42:51 AntiVir Premimum un mu var?Hiç umruna gitmesin.Sen birşey yapma;O güncellesin,o bulsun,o silsin,o karantinaya alsın,gelen virüsleri o engellesin.Bende var ve çok memmunum.Kasılmıyor,birşey de olmuyor.. :) |
NİCKYOK |
İletim - 17/02/2009 : 22:35:38 Norton Internet Security son versiyonu kullanıyorum bilgisayarda herhangi bir kasma ya da donma gibi problemler olmadı çok memnunun Norton değişmiş gerçekten :) |
Oyunbozan |
İletim - 04/01/2009 : 20:40:17 Haklı Olabilirsin... :) |
Bora Poyraz |
İletim - 04/01/2009 : 11:48:04 Yoo ben çok virüs programı değiştiriyorum pek sorun yaşamadım birini silip diğerini yüklediğimde ama Kaspersky'dan önce Antivir kullanıyordum onun bulamadığı bir sürü virüsü bulup silmiştim. Bazı programlar silemediğinden karantinaya alıyo haliyle virüs programını sildiğin zaman serbest kalıyor o dosyalar da. Ben de o yüzden değişiklik yapmıştım hatta bulduğu halde silememişti virüsleri. |
Oyunbozan |
İletim - 04/01/2009 : 08:35:05 Aslında duyduğuma göre bu virüs programlarının çoğu virüsle yükleniyormuş.Sen sntivirüsü silince hemen virüs ortaya çıkıyormuş. Arkadaşım öyle dedi,doğru mu yalan mı bilmem ama bence başka bir programa sebepsiz geçmek iyi değil.... |
|
|
|