AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Açılış Sayfası

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
CRAYZZY İletim - 13/09/2008 : 20:01:46
Arkadaşlar ben sevdiğim bir yabancı dizinin karçıdığım bölümlerini izlemek için bir siteye girdim.Orada daha hızlı izlemek istiyorsanız tool bar yükleyin vs. diyordu.Buraya kadar herşey normal.
Tıklayıp indirdi.Orda ne tool bar var ne başka bişey elimde olan tek şey bu sinirleri bozan tablo!
Acaba bunun formattan başka bir çaresi var mı?

http://img379.imageshack.us/my.php?image=pffffpb8.jpg
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
|KRONDOR| İletim - 24/09/2008 : 23:59:31
Uzun zaman olmuş; ama sorun halen devam ediyorsa Spybot'u da deneyebilirsin.
CRAYZZY İletim - 14/09/2008 : 21:28:10
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

Toolbar'ları genel olarak program ekle/kaldır'dan kaldırabilirsin. Neyse, zaten en doğrusunu yapıp FF yüklemişsin^^

Ahh ah keşke öyle çözülse=)Kim bilir kaç kere bakmıştırım oraya.Ney FF geldi sıkıntı bitti.
Palad1n İletim - 14/09/2008 : 11:42:03
Toolbar'ları genel olarak program ekle/kaldır'dan kaldırabilirsin. Neyse, zaten en doğrusunu yapıp FF yüklemişsin^^
umutcanuğuz İletim - 14/09/2008 : 08:03:42
Öyle abuk sabuk sitelere girme Google'da arattığında kaçıncı sayfada çıktı ki girdin oraya. Neyse verirsem reklam olucak; ama çoğu yerli-yabancı diziyi bölüm bölüm sezon sezon veren siteler var.
NİCKYOK İletim - 14/09/2008 : 00:19:52
Eğer sorun o adresin değişmemesi ise;
Başlat > Çalıştır'a giriyoruz ve 'regedit' yazıyoruz açılan sayfada F3'e ya da 'ctrl + F'e basıyoruz ve karşımıza 'bul' penceresi geliyor... Bu pencereye değişmeyen IE başlangıç sayfamızın URL'sini yazıyoruz ve size bazı seçenekler buluyor bu seçenekler arasından 'start page'i bulup sağ tıklıyoruz ve 'değiştir' diyoruz. Size seçili olarak başlangıç sayfanızın URL'si geliyor .. Siz bu adres yerine başlangıç sayfanız olmasını istediğiniz URL'yi yazıyorsunuz ve başlangıç sayfanız değişiyor...

0.02 Snitz Forums 2000