|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Milamber |
İletim - 13/06/2008 : 19:22:17 23 haziranda çıkıyor yeni versiyonu. merakla bekliyoruz bakalım. çıktığı gibi bir kaç gün içinde bende windwosa veda edicem.
Pardus 2008'de gelmesi beklenen yenilikler ise özetle şöyle olacak: 2.6.24 çekirdek ile çok daha fazla donanım desteği GCC 4.3.1, Python 2,5, Java 6 gibi önemli altyapı yenilikleri Katkı (contrib) deposu ekleme sihirbazı ile yeni Kaptan Çok daha hızlı bir PiSi ve hızlı depo güncellemeleri Paketleri güncellerken hız limiti koyabilme (şimdilik sadece konsolda) Göç Aracı ile Windows'taki ayar, belge ve adres defterlerinin Pardus'a aktarımı Mozilla Firefox 3.0 OpenOffice.org 2.4 Yeni DBus ile uzaktan yönetimde altyapı değişikliği Yeni ConsoleKit ile kullanıcı haklarını değiştirebilme ve yönetebilme Sistemde yapılan değişiklikleri atomik olarak geri alabilme Sisteminizdeki paketlerin o anki durumunun snapshot'unu alabilme ve bunları kaydetme Delta paket desteği : Tüm paketi değil, o paketin sadece değişen kısmını güncelleme Nvidia kartlar için özel yapılandırma ayarları ATI kartlar için büyük sürprizler :) Yeni CUPS sürücüsü ve bilgisayara çok daha fazla yazıcının tanıtılabilecek olması Otomatik yazıcı tanıtma ve yapılandırma Ve hepsinden önemlisi yepyeni bir YALI ... Disk bölümlendirme işlemlerinin son derece kolaylaşması
Bu süreçte ara sürümler için belirlenen tarihler ise şöyle sıralanıyor:
3 Haziran 2008 Salı : Pardus 2008 Beta 9 Haziran 2008 Pazartesi : Pardus 2008 RC1 16 Haziran 2008 Pazartesi : Pardus 2008 RC2 23 Haziran 2008 Pazartesi : Pardus 2008 |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
|KRONDOR| |
İletim - 17/07/2008 : 03:02:11 metallica, reklam yapmadığın sürece üyeliğin kilitlenmez. Kurallarımızı çok yanlış algılıyorsunuz. |
Milamber |
İletim - 16/07/2008 : 18:35:56 pardus cd'si nasıl yazılır linkte ayrıntılı olarak anlatılıyor. http://www.ozgurlukicin.com/ia/pardus-2008-cdsi-yazmak/ ben 4x hızında yazmanızı tavsiye ederim. http://www.ozgurlukicin.com/ia/pardus-nasil-kurulur/ üstteki linkte kurulumu anlatıyor. şuan sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. |
metallica |
İletim - 16/07/2008 : 10:04:22 Onun yerine bilgisayar dergileri var onlardan alın içinden cıkıyo (Adını Söylemedim derginin üyeliğim falan kilitlenir) Mesela ben Bir kaç tane almıştım içinden son sürüm full versiyon pardus çıkmıştı.Ayrıca xp ye alışanlar için kolaylaştırılan bir sürümdü. |
Milamber |
İletim - 27/06/2008 : 16:11:09 pardus 2008 çıktı ftpden indirebilirsiniz ftp://ftp.pardus.org.tr/pub/pardus/kurulan/2008/ cümlemize hayırlo uğurlu olsun bende bir kaç güne kuracam inş. |
FearOfThEDarK |
İletim - 22/06/2008 : 08:59:47 Gerçektende Pardus açısından büyük bir gelişme. |
|
|
|