AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 İlk İşletim Sistemi

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
LittleDevil İletim - 01/03/2004 : 17:09:06
Sizin kullandığınız ilk işletim sistemi hangisi ve hatırlıyorsanız kaçıncı sürümü?
Ben ilk olarak Win95 kullandım ama masaüstü şu an kullandığımız gibi değildi.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Avenger İletim - 10/08/2004 : 01:09:35
İlk bilgisayarım 286'ydı, 20 MB HDD'i vardı. Yanlış hatırlamıyorsam işletim sistemi de MS-DOS 3.0'dı.
CrAzY_IVAN İletim - 10/08/2004 : 00:20:00
Ahah ne güzel bir konu yav, nostalji yapacağız...
Rappier ile benzer bir sistemim vardı ilkin:(Yaşımız küçüktü o zamanlar tam hatırlayamıyor olabilirim)
486 Dx2-66
2 veya 4MB Ram
1MB Ekran Kartı(S3 Virge olabilir, sonra Trio 3D olayına geçince bayram etmiştik )
120MB HDD (Şimdi ise 120GB, zaman çabuk geçiyor...)
Ses kartı yok
Cd-Rom yok(İlk Cd-Rom oyunum Need For Speed 1'dir, halen çiziksiz bir şekilde durur)
İşletim sistemi MS-DOS 6.0... Hayret 3.0'ı hatırlamıyorum hiç. Fazla eski gibi, 386'lara ait olabilir.
Oyun konusunu hiç açmayalım . Prince of Persia'dan Doom'a kadar çeşitli şeyler hatırlıyorum ilk zamanlar. Tabi C&C'yi unutmamak lazım, 12 veya üstü sayıda disketi yüklemesi zor olurdu o zamanlar ...
superior İletim - 09/08/2004 : 23:17:01
ben bi tek win95 hatırlıyom e yaş tutmayınca tabi
Rappier İletim - 09/08/2004 : 22:05:59
alıntı:
St@tiX tarafından yazılan:

MS-DOS 3.0'dı galiba.hiçbişey bugünkü gibi deildi,o çok açık.oyunlar ne oyuna benziyo ne de bi masaüstü var!o günleri hatırlamak bile istemiyorum!!!!

Belki sistem kötüydü belki oyunlar oyuna benzemiyordu ama o zamanki tatlar bir başkaydı. En azından şimdiki gibi herşey ayağa düşmemişti... Oyun sayısı ona göre olduğundan ve türler belirli olduğundan herkesin zevki farklı değildi ve oyuncular arasında bugünkünden çok daha seviyeli ve kaliteli bir muhabbet ortamı vardı.

Hey gidi günler hey......
St@tiX İletim - 09/08/2004 : 21:20:45
MS-DOS 3.0'dı galiba.hiçbişey bugünkü gibi deildi,o çok açık.oyunlar ne oyuna benziyo ne de bi masaüstü var!o günleri hatırlamak bile istemiyorum!!!!

0.05 Snitz Forums 2000