|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
_GaNdAlF_ |
İletim - 05/04/2008 : 19:55:17 bilgisayar sorunsuz bir şekilde oturum açma ekranına kadar geliyor sonra oturumu seçip parolamı yazdıktan sonra entera basarak oturuma girmiş olmam gerekiyor normalde ama pc hoşgeldiniz ekranında kalıyo. hoşgeldiniz ekranını geçmiyo orda takılıp kalıyo. yapabileceğim bişey varmı sorunu çözmek için??? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
P0is0N |
İletim - 25/07/2008 : 18:18:16 alıntı: _GaNdAlF_ tarafından yazılan:
windows gezgininden c ye girebiliyorum sadece, ordanda bakıyorum format atmadan önceki hesap duruyor ve hiç bişey silinmemiş. nasıl düzeltirim bu sorunu???????
Sayın _GaNdAlF_, yazdığınız bu sorunun sebebi, format atarken bize sunulan birkaç seçenek vardır, siz bunlardan C'yi korumaya alıp format attığınız için olmuştur. Sorunsuz kullanımlar.  |
FearOfThEDarK |
İletim - 15/06/2008 : 15:50:25 Walla yapılabileceğin şeyler yukarıda mevcut zaten,cevapları görmeden ve araştırmadan yazmayalım... |
umutcanzaroglu |
İletim - 14/06/2008 : 11:25:10 o sorunu çözmek için ne yapılır???
|
_GaNdAlF_ |
İletim - 17/04/2008 : 19:04:04 tamam dostum çok saol ama sorun cdde değilmiş yüklemede bir hata yapmışım, şimdi sorun çözüldü. |
quLeryuzz |
İletim - 16/04/2008 : 21:52:53 onu bilgisayarı aldığın yere sor veya eksik yükleme yapmışsındır. Hep aynı cd denmi format atıyorsun?Aynı cd dense belki cd de sorun olabilir |
|
|
|