|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
FearOfThEDarK |
İletim - 29/03/2008 : 18:19:48 arkadaşlar k.o yüzünden vistayı bırakıp xp yükleyeceğim bunu en basit şekilde nasıl yapabilirim? |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
FearOfThEDarK |
İletim - 06/04/2008 : 20:29:24 teşekürler faress+t.j |
t.j. |
İletim - 29/03/2008 : 22:51:23 faress anlatmış ama biraz karışık. http://www.ziyaaktas.com/bilgisayar-egitimi/windows-xp-kurulumu/ bu daha iyi yardımcı olur. |
quLeryuzz |
İletim - 29/03/2008 : 20:13:16 Önce bir xp format cdsi lazım ama proveşınıl olsun çünkü bazıları home edition olduğu için güvenlik duvarı düşük onun için proveşınıl olur güvenlik duvarı yüksek olsun diye cdyi aldıktan sonra cd yi tak sonra bilgisayara format at bilgisayar açılırken cd ye göz atar sonra bir tuşa bas der rastgele bir tuşa basarız sonra beklersin birşeyler yükler altta yazar elleme sonra birşey çıkar ordan hep altta devam et , çık falan var hep devam et ve kabul ediyorum de karşına birşey çıkar alt tuş ve üst tuşu kulanırız orda c sürücüsünü seç diğerlerini seçersen başka yere kurar en iyisi c sonra devama tıkla benden bu kadar devamını bulmak için biyerden alıntı veya tekrar format atmam lazım bilgisayara |
FearOfThEDarK |
İletim - 29/03/2008 : 18:52:14 acaba nasıl yapacağım lütfen yardım arkadaşlar |
|
|
|