|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
NİCKYOK |
İletim - 07/01/2008 : 22:14:34 Arkadaşlar,ben hiç bir kötü niyetim olmadan sizi bilgilendirmek istedim.Msn Messengerda şu kod size pahalıya patlayabilir. Bu kodu eğer kişisel ileti yerine yapıştırıp enterladınızda o msn artık kullanılmıyor.Hata kodu çıkıyor ve asla düzelmiyor.Bu kodu vereyim de hazırlıklı olun kendinizi koruyun arkadaşlar denemek isteyenler dener ama önerim denemeyin %100 çalışıyo çünkü sadece bilginiz olsun istedim.
KOD: ñ¯a_Á¯aÿ±m¯a?ÁÇáç±Çáß±Çá§ÁaÇáDZOÇᯱÇá§±Çár×ÁÇá+ÑÇ á£áÇá
Çok dikkatli olun henüz çözümü yok. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 11/01/2008 : 23:19:38 Olay kodla ilgili değil. MSN'in orada desteklemediği bir karakter olunca (Ascii karakter sanırım) program kapanıyor ve haliyle yazı orada durduğu için giremiyorsunuz. Kurtarmak için yanlış hatırlamıyorsam, Documents and Settings=>(User Name)=>Local Settings(gizli)=>Application Data=>Microsoft=>Messenger klasörü altındakileri silmek gerekiyordu.*
*Arkadaşım bana eşşşek şakası yaptı da... Oradan biliyorum. |
Gökküsagıbilimci |
İletim - 11/01/2008 : 21:02:41 alıntı: NİCKYOK tarafından yazılan:
Arkadaşlar,ben hiç bir kötü niyetim olmadan sizi bilgilendirmek istedim.Msn Messengerda şu kod size pahalıya patlayabilir. Bu kodu eğer kişisel ileti yerine yapıştırıp enterladınızda o msn artık kullanılmıyor.Hata kodu çıkıyor ve asla düzelmiyor.Bu kodu vereyim de hazırlıklı olun kendinizi koruyun arkadaşlar denemek isteyenler dener ama önerim denemeyin %100 çalışıyo çünkü sadece bilginiz olsun istedim.
KOD: ñ¯a_Á¯aÿ±m¯a?ÁÇáç±Çáß±Çá§ÁaÇáDZOÇᯱÇá§±Çár×ÁÇá+ÑÇ á£áÇá
Çok dikkatli olun henüz çözümü yok.
Denedim oldu ama kendi msnimde açılmıyo daha nolcak şimdi yardım et:D |
NİCKYOK |
İletim - 10/01/2008 : 21:47:54 İyi olmadıysa olmamıştır. |
Kakaleyte |
İletim - 10/01/2008 : 21:42:40 yapmadık diyen oldumu yaptık heralde bişey olmadı |
NİCKYOK |
İletim - 10/01/2008 : 21:30:21 alıntı: Kakaleyte tarafından yazılan:
hayır böyle birşey yok çok denedim ama hiçbirşey olmuyor
Sırf ileti yazmak için mi yoladın bunu yoksa bilinçli mi?bu kodu al kişisel iletine yapıştır.Enterla.Msn donup kapancak iyi yap. |
|
|
|