|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Milamber |
İletim - 18/02/2004 : 17:33:55 Bilmediğim bir nedenden dolayı scandisk taramasını bitiremiyorum bana lazım olan şey aynı işi yapan bir proram ama kesinlikle aynı iş olmalı eksik olmamalı ayrıca bu sorun neden olabilir ? virüs yok dialer fln da yok her şey yerli yerinde scandisk hariç şimdiden teşekkürler
|
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| cheater |
İletim - 16/03/2004 : 12:18:16 Scan diskin kendini bitirmesini bekle büyük ihtimalle bellşi bir seviyeye geldikten sona gelişmiş disk yüzeyi taraması yapacaktır bu genelde fiziksel bir hasar olunca ortaya çıkar bendede yapmıştı ama disk temiz çıkmıştı eğer öyle bir sorun olmazsa bilgisayarı güvenli kipten çalıştırmayı dene bakalım aynı sorunu yapacakmı yapmazsa bilki başlarken çalışan bir programdan hemde windows tabanlı değil dos tabanlı sakata geldin demek... |
| Milamber |
İletim - 19/02/2004 : 18:50:00 himmm sanırım sadece windows ta olmuyor ben bir deniyim bu arada format atmak istemiyorum çünki önemli dosyaları yedekleme imkanım yok virüs yok makinede bu yüzden fiziksel hata olabilir yada windows sapıtmıştır programı kaldırıp yeniden yüklemeye çalışacam ---------------- denedim sonuç şöle dos ta tarama yaptı bir kaçtane kayıp dosya buldu (cm dosyaları) ama son seçeneğe geldiğinde bir şey oldu tarama yapmak için gerekli kadar bişey belleği yok diye bir mesaj geldi ve o bölümü yapmadı |
| lazadam |
İletim - 19/02/2004 : 10:30:47 Sadece Windows'ta mı scandisk olmuyor? Bir de DOS açılırken F8'le başlayıp ''5-sadece komut istemi'' den girip scandisk c: komutuyla denesene..hdd'de fiziksel hata varsa ancak orada görebilirsin. Eğer scandisk burada oluyorsa windowsta olmuyorsa windowsa format atmadan üstüne kurmayı dene . Daha sonrada scandiski yaparken ''Hataları otomatik düzelt'' şıkkını seçmeden dene. |
| Rappier |
İletim - 19/02/2004 : 00:32:31 Harddisk'inde fiziksel bir hasar oluştuysa böyle bir problem yaratmış olabilir. Diğer bir olasılıkta bilgisayarına virüs girmiş ve kullandığın bir program virüs'ü farkederek bir karantina bölgesi yaratmış olabilir. Scandisk böyle bir bölüm buluncada sapıtır.
Benim diğer bilgisayarın harddisk'inde benzer bir problem vardı. Fiziki bir sorun yüzünde scandisk olayını bir türlü tamamlayamıyordum. Sorunun en temiz çözümü ise format.... |
| |KRONDOR| |
İletim - 18/02/2004 : 20:14:07 Link bulamadım ne yazık ki. Sanırım Internetten indirilmiyormuş bu programlar. |
|
|
|