|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| thumperest |
İletim - 17/02/2004 : 22:09:34 Evimde artık iki bilgisayar oldu :) Bunları birbirlerine bağladım, birbirlerini görüyorlar. Hatta oyun bile oynadım, fakat Internet'i paylaştıramıyorum. İki bilgisayarda da Windows XP Pro. yüklü. Ev ağı kur programıyla denedim olmadı. Internet'e bağlanana "Bu bilgisayar doğrudan Internet'e bağlanır, Ağımdaki diğer bilgisayarlar bu bilgisayar üzerinden Internet'e bağlanır." ı seçtim, diğerinede "Bu bilgisayar Internet'e ağımdaki bilgisayarla ya da mesken ağ geçidiyle bağlanır." dedim. Denedim çalışmadı. Otomatik olmayan arlarını bilmediğimden fazla kurcalamadım. ne yapmam gerek? |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| er_ac |
İletim - 23/02/2004 : 19:22:21 arkadaşlar bende adsl sistemi bağlı ilk makinama 2. ciye paylaştırmak istiyorum farklı bir işlem yapmam gerekirmi yukarıdakilerden başka??? |
| thumperest |
İletim - 22/02/2004 : 00:30:14 Şu anlık gerek yok, program şimdi ortalama düzey koruma sağlıyor (firewall dahil). buda işimi görüyor. genede teşekkürler.
|
| Leg0l4s |
İletim - 21/02/2004 : 14:40:08 thumperest, eğer yardımcı olacaksa WinProxy 4.0a programını da kullanabilirsin. İçinde Firewall ve virüs korumasıda var. http://download.ositis.com/downloads/Winproxy.exe
|
| unnameddd |
İletim - 19/02/2004 : 20:52:30 arkadaşlar konuyla pek alakası olmayabilir ama ben ağ ortamımı güçlendirmek istiyorum. bunun la ilgili bir yazılım bilen arkadaş varsa ve bana yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşler |
| thumperest |
İletim - 19/02/2004 : 20:31:36 Tamam Sorunu çözdüm. Sorun bende 2 tane ethernet bağlantısı olduğundan kaynaklanıyor, modem ayarlarında Windows, Internet'i hangi ethernet kartına paylaştıracağını şaşırmış. Birde Zone Alarm PRO'da güvenlik Internet'te maximum'a ayarlanınca, ağdaki bilgisayarlar giremiyormuş. Hatta bu yazıyı bağlanan bilgisayardan yazıyorum.  |
|
|
|