|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
quLeryuzz |
İletim - 20/10/2007 : 19:08:38 arkadaşlar ben xp yi kullanalı 1 yıl oluyor ve format atmadım ve 3 aydan beri ne gta serisi setuplar çalışmıyor ne yapabilirim bu yazılımlardan olmasın yok ben 3 aydan beri hep indiriyorum yazılım onlardan olabilirmi? |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
quLeryuzz |
İletim - 03/01/2008 : 18:34:16 1.Driver Kaç Olcak? 2.En Son Çıkan Driver İndirdim Ama Nereye Kurcam?
Ve format attım tek gta açılmıyor |
BLACKBARON |
İletim - 02/12/2007 : 19:40:12 Bende de GTA:San Andreas açılmamaya başladı.Ya girmeden hata veriyor,ya da oyuna girip,sinematikleri görünce atıyor Windows'a.Sadece San Andreas'ta olması ise ilginç... |
quLeryuzz |
İletim - 06/11/2007 : 14:54:47 ben bir tahane yakaladım C:\WİNDOWS\system32\SHELL32.DLL'si Windows sistem DLL'si (kısaca yok)yok DLL üretici ile yeni bir DLL edinin bu hata kısatmasını yaptım ama ben bu setupları zar zor daemonla açıyorum ama en sevdiğim oyunların bazıları açılmadığı için sinir kapıyorum |
mjo |
İletim - 06/11/2007 : 00:25:52 hım....indirdigin setuplar yeni sürümse bilgisayarında eksik olan bir kaç driver, eklenti fln olabilir..bunları yenile..yada orjinal XP kullanıyorsan microsoftan güncellemeleri indir.
|
|
|
|