|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
t.j. |
İletim - 30/09/2007 : 10:15:49 Merhaba arkadaşlar, Windows XP'im bozuldu bende ilk aldığımda verdikleri bir CD var. Ama o CD'yi nasıl kuracağımı bilmiyorum? Yardım ederseniz sevinirim. |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
t.j. |
İletim - 30/09/2007 : 21:19:51 Cyprus Hero ben sadece şu XP CD'sini nasıl yükleyeceğimizi merak ediyorum. Onu söylersen yeter. Bir telefon vermek istersen msn'im tuncj@hotmail.com sen de kendininkini söyler misin? |
Cyprus Hero |
İletim - 30/09/2007 : 19:44:13 bence sen uğraşma fazla bi format attırsan ii olur gibi me geliyor şimdi bi tlf vereceğim ama reklam olurmu onu bilemiyorum? |
t.j. |
İletim - 30/09/2007 : 19:02:22 Cyprus Hero ben Ankara'da oturuyorumda bilgisayar tam olarak bozulmadı. Yani açılıyor yarım saat sonra kapanıyor. Ben de ilk bilgisayarı aldığımda verdikleri Windows XP CD'si var. Onu nasıl yükleyeceğimi soruyorum ben tam olarak. Yanlış anladın herhalde. |
Cyprus Hero |
İletim - 30/09/2007 : 14:44:18 dostum burada anlatmamız pek mümkün değil sen bilgisayarı aldığın kişi ile irtibata geç ben ce tabii eğer toplama pc aldıysan yok sa zaten çewren de pc ile uğraşan bir dükkan mutlaka vardır. eğer ankara veya istanbulda oturuyorsan sana tavsiye edeceğim insanlar var! |
|
|
|