|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ceberruh |
İletim - 09/08/2007 : 23:29:51 Vista'nın halefi Windows 7 Hindistan'da geliştirilmeye başlandı. Haberin kaynağı ise Hint web sitesi Bussines Line. Finans dergisi, "Windows Core Operating System" (Windows Çekirdek İşletim Sistemi) bölüm başkan yardımcısı Jon DeVaan'dan alıntı yaptı.
DeVaan'ın dediğine göre Microsoft merkezinin Redmond'da yaptığı bir buluşmada, bir sonraki işletim sisteminin Hindistan'da geliştirilmesine başlanacak seviyede bir temel atıldı. Windows 7'nin 2009 veya 2010 da piyasaya sürülmesi bekleniyor.
Geliştirilmiş sanallaştırma teknikleri sayesinde Windows 7 üzerinde DOS veya Windows 98 gibi eski işletim sistemlerinin de çalışması sağlanacak. Bu sayede Microsoft geri uyumluluğu da teminat altına almak istiyor.
KAYNAK: CHIP |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Palad1n |
İletim - 11/08/2007 : 01:33:24 98 çalışsa iyi olur zaten.. XP dediğin şey kendi programını kapamaktan aciz, o kadar ram yiyor, oyundan çıkınca eşşek gibi cpu,ram ile 5 dakka takılıyor vs vs.. Win98'i çıktığından beri mavi bi ekrande press any key to continue'den başka kıllandıran bişey olmadı.. görevi sonlandır diyorsun tak kapıyor |
inter_23 |
İletim - 11/08/2007 : 00:25:27 Sorma en basit bi dır yazıyoduk ooo yetişemiyodum hızına =) doğru diyorsun DOS süper bir şey ya |
ceberruh |
İletim - 10/08/2007 : 20:02:54 Bu sistem piyasaya çıkana kadar ben PC yi en az 2 kere yenilerim heralde :))
Şaka bir yana özellikle DOS sisteminin olması bence harika bişey. Düşünsene 2010 senesinde DOS kullanmak var yaa :)) XP çıktığından beri nerdeyse DOS diye bişey kalmadı. DOS ile uğraşmak bile zevkli oluyodu. |
inter_23 |
İletim - 09/08/2007 : 23:37:50 Çok iyi olurda, çok sağlam bir makine ihtiyaç duyacak. En az 5 6 senesi var =) |
|
|
|