|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
kobebryant |
İletim - 19/07/2007 : 22:23:28 arkadaslar uzun zamandir mp3 icin bi paylasim programi ariyordum lime wire'i denedim bi süre sora hata wermeye basladi girer girmez donuyordu 1.'si bunun sebebini bilen warsa yardımcı olursa cok sevinirim kac kere uninstall ettm tekrar yukledm hcbse degismedi 2.'si ise ares lite'i indirdim calstirdim hiz'i falan ayarladim ama bi turlu baglanamadi 2-3 saat beklettim geldigimde hala baglaniyor yaziyordu bunun sebebini blip te yardmcı olrsanız cok svinirm |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Lord_vampir |
İletim - 14/10/2007 : 17:03:38 AresLite'ın herhalde serverlarında bir bozukluk var. Ben de bir türlü bağlanamıyorum. Eğer müzik falan indireceksen sana Emule'ü öneriyorum. Bu arada Ares'in kendisi bir virüs (Norton Virus Database - Ares.trojan)haberin olsun. |
kobebryant |
İletim - 12/08/2007 : 21:05:20 ya bilgisayar fazlasıyla ii bağlantı da 1024 yani benim soledigim girince kasma deil girdigi anda direk kitlenio makine ! :S |
inter_23 |
İletim - 20/07/2007 : 13:48:27 Limewire iyi bilgisayar ve iyi bağlantı hızı istiyor. Yoksa belli bir süreden sonra kasmaya başlıyor. Ares lite hakkında bilgim yok. Bearshare'yi dene, o da güzel bir programdır. |
|
|
|