|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
_klan_ |
İletim - 10/06/2007 : 13:34:15 Bilg. format attığımdan beri knight için gereken Dirext 9.0'ı bi türlü bilg. kuramadım.Nasıl kurduğumuda hatırlamıyorum. Sitelerden indirip kuruyorum fakat,oluyor!Yardım lütfen...
Şimdiden Teşşekürler...... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Tony_P@rker |
İletim - 15/06/2007 : 23:57:55 Knight ile alakası olduğunu düşünmüyorum..Ekran kartıyla ilgili olması muhtemel..Bi göster servise, olmazsa ekran kartını deiştirirsin.. |
_klan_ |
İletim - 15/06/2007 : 12:24:19 Çok teşekkürler.Knight'ı silip bir daha yüklüyecem. Olmazsa yeni 1 ekran kartı alırım.Bilg. çünkü baya eskidi. |
mjo |
İletim - 14/06/2007 : 10:49:46 resime bakarak yapılabilecek tek yorum. Ekran kartının belli degerlerdeki grafikleri yorumlayamadıgı. yada oyun yüklenmesi sırasında gerekli dosyaların yanlış yüklenmişte olabillir..herşey mümkün. sebebi DirectX yuklenememesi degil bencede. sonuçta DirectX i yüklemişsin ki oyunun bir çok yerinde grafikeler tatmin edici. Bir arkadaşından ekran kartını al oyle dene..Ekran kartında bir sorun olabilir. tabiki ilk önce yazılımsal sorun aranmalı..eger bulunamıyorsa donanıma yonelmeli.. iyi çalışmalar. |
|KRONDOR| |
İletim - 13/06/2007 : 03:48:01 Direct-x hatasından öte bir şeye benziyor bu. Her şey düzgün gözükürken sadece onun sorunlu olması tuhaf.
Aslında bu şekilde pek anlam ifade etmiyor. Benim öğrenmek istediğim, neden yüklemediği. Hata mesajı veriyor mu? |
_klan_ |
İletim - 12/06/2007 : 14:36:13 Saol Krondor,oyundaki +8 itemlerin hepsi,skillerin 1 kısmı şöle çıkıyor: http://www.imagehack.eu/tr/uploads/e83f83a99c.jpg
Nasıl düzeltebilirim?? |
|
|
|