|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
badboy83 |
İletim - 28/03/2007 : 18:12:14 Arkadaşlar, Windows tam açılacakken -hoşgeldiniz yazısından hemen önce- mavi bi ekran çıkıyor ve pc kendine reset atıyor. Bugün bunu defalarca yaptı ve sonunda Windows açıldı. Bu neden kaynaklanıyor acaba? Ve çözümü nedir? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
badboy83 |
İletim - 31/03/2007 : 22:33:19 Tamam arkadaşlar, tekrar teşekkür ederim. |
Generalll |
İletim - 31/03/2007 : 16:40:16 alıntı: zivana tarafından yazılan:
kardeş yanlış yönlendiren sensin mavi ekran la hdd nin alakasını ilk senden duydum. Mavi ekran derken xx dosyası kopyalanmıyor msj ından bahsetmiyorum ben
sen bat sector dan bahsediyorsun bat sector olsa dediğin doğru ama bat sektor olsa windows kuramaz
Dikkat ettiysen ne yazdım oraya...2 kez tectübe ile sabittir...2 kez bütün arşivim gitti ve yeni harddisklere bayağı para bayılmak zorunda kaldım...İlk kez duyduğun bir şey yanlış olacak diye birşey yok:) |
zivana |
İletim - 31/03/2007 : 15:04:10 kardeş yanlış yönlendiren sensin mavi ekran la hdd nin alakasını ilk senden duydum. Mavi ekran derken xx dosyası kopyalanmıyor msj ından bahsetmiyorum ben
sen bat sector dan bahsediyorsun bat sector olsa dediğin doğru ama bat sektor olsa windows kuramaz |
Generalll |
İletim - 31/03/2007 : 14:40:32 alıntı: zivana tarafından yazılan:
ram inin yerini değiştir mavi ekran hatası ram den kaynaklanır yavaş açılması da ram den kaynaklanır. Yanlız ram de bozuk olabilir.
Ram bozuk olursa hiç açılmaz...Zıvana 2 mesajdır insanları yanlış yönlendiriyorsun...Emin olmadan birşeyleri yazma ok...
Mavi ekran hatasi %98 harddiskten kaynaklanır.2 kez başıma geldi ondan biliyorum... |
zivana |
İletim - 31/03/2007 : 11:12:43 ram inin yerini değiştir mavi ekran hatası ram den kaynaklanır yavaş açılması da ram den kaynaklanır. Yanlız ram de bozuk olabilir. |
|
|
|