AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 işletim sistemi problemi yardımm

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
alper86 İletim - 24/01/2004 : 11:16:45
arkadaşlar bir arkadaşımla hard disk birleştirdim.benden o na windows xp kurduk.daha sonra hard disk i ayırıp bilgisayarı açtığımda çift işletim sistemi var gibi görüyor ve soruyor.birinci sıradakine tıkladığımda böyle bir işletim sisteminin bulunmadığını söylüyor.ikinciyi tıkladığımda benim eski xp açılıyo.bu sorgulamayı nasıl kaldırabilirim?yardım edin lütfen
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
alper86 İletim - 25/01/2004 : 19:51:59
bildiğimiz gibi paralel bağladık.arkadaşın c klasörüne format atıp xp kurduk.daha sonra diskleri ayırdım,bilgisayarı açtım bu sorgulama çıktı.bilgisayarda bi problem yok.ikinci xp seçeneğini seçtiğimde bilgisayarım normal açılıyo ben sadece sorgulamadan kurtulmak istemiştim.tehlikeli olan ne ise biraz anlatabilirmisin
Rmn İletim - 25/01/2004 : 00:05:30
diskleri nasıl birleştirdiniz nasıl kurdunuz onu ayrıntılı açıklarsanız daha iyi olur. ayrıca xpyi kurarken hangi doğru diske kurup kurmadığınızı da kontrol etmeniz gerekli. o sorgulamayı kaldırmanuın yolu biraz tehlikeli o yuzden bu dediklerimi açıklarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.

0.04 Snitz Forums 2000