|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
DeMoN_HuNtEr |
İletim - 07/01/2007 : 13:42:35 "İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük" dersinin performans ödevi olarak Atatürk'le ilgili bi site yapıorum.
www.kemalataturk.org.tr.tc
anasayfada sagda gördügünüz gibi Atatürk Diyor Ki köşesi var. Buradaki yazıların belirlediğim zamanla değişmesini istiyorum. Mesela bir gün orada A yazıosa ertesi gün B yazacak. otomatik olarak değişecek. bunun için gerekli kodu nerden bulurm? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
inter_23 |
İletim - 03/02/2007 : 23:47:31 İleti sayını yükseltmek için mi bu kadar uğraşıyosun yahu.  |
header |
İletim - 03/02/2007 : 22:55:31 alıntı: Avaris tarafından yazılan:
Ana konudaki soruya gelirsek, javascript kullanarak yapman gerekiyor. Eğer dili pek bilmiyorsan "javascript random quote" şeklinde arama yaparsan sanırım işe yarar sayfalar çıkacaktır. Tabii tarif ettiğin şey "random" değil. Ama yine de ilgili sayfalar bulabilirsin muhtemelen.
Tabiki |
DeMoN_HuNtEr |
İletim - 12/01/2007 : 21:47:08 random olsun farketmez. zaten maddi cıkarlar icin o bölümü kaldırdım :D ama anasayfanın bi bölümüne koyabilirim. yorumlar için sağ olun. |
Avaris |
İletim - 07/01/2007 : 22:58:46 Ana konudaki soruya gelirsek, javascript kullanarak yapman gerekiyor. Eğer dili pek bilmiyorsan "javascript random quote" şeklinde arama yaparsan sanırım işe yarar sayfalar çıkacaktır. Tabii tarif ettiğin şey "random" değil. Ama yine de ilgili sayfalar bulabilirsin muhtemelen. |
CrAzY_IVAN |
İletim - 07/01/2007 : 21:20:37 Güzel yapmışsın tebrik ederim. Dizayn gözü yormuyor, rahat dolaşılıyor, sade ve kullanışlı. İçeriği bu temelde arttırırsan başarılı olur.
Eğer kaynak lazım olursa benim imzadaki "Atatürk'ün Sözleri" konusuna da bir bakarsın, toparlamıştım baya. |
|
|
|