|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ShiLMyrO |
İletim - 28/12/2006 : 17:27:29 Arkadaşlar oyunları çalıştırırken birden ekran kararıyor.Sonra çizgi çizgi oluyor ekran tekrar kararıyor sonra normal haline dönüyor.Oyundan filan atmıyor.VTU grafik sürücüsü arızalandı hata raporu gönder filan çıkıyor gönderme diyorum.Sonra ekranın bazı bölümleri gözükmüyor.Mesela paintte tamamen siyah olan sayfanın belirli bölgelerinde silgiyle beyazlık açarsınızya aynen onun gibi.Anlam weremedim acaba ekran kartından mı anlayamadım.Birde ben oyundayken çözünürlük ayarları değişiyor.Ben sistem geri yüklemeyle ayarları eski haline getiriyorum.Ekran kartım ve kullandığım oyun. GeCube RADEON 9200 SE 128MB Game Buster Knight OnLine Son olarak bilgisayarımdan açarken çok fazla ses geliyor kasaya iki-üç kere sağlam geçirince yavaşlıyor.Acaba çok ısındığından mı oluyor anlayamadım acil yardımlarınız lazım.
Bilgisayarcıya götürmüyorum çünkü 1 haftadan önce alamıyorum ve daha çok arızalanıyor geliyor. |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ShiLMyrO |
İletim - 30/12/2006 : 22:03:43 Bu arada ekran kartım sizce nasıl iyimi değiştiriyim mi.Ben bitek o oyunu oynuyorum. |
Geforce |
İletim - 30/12/2006 : 16:03:19 alıntı: shadowwalker tarafından yazılan:
öncelikle temiz bir sistem kurmanı öneririm. At formatı baştan kur sistemi. bu soğuklarda ısınma problemi olacağını sanmam ama ekran kartını çıkarıp fanı temizle ve yağla tekrardan. tekmelemekte iş görür ama başka parçaları kırabilirsin benim başıma geldi ondan biliyom (artık yumruk kullanıyom :P) vesselam böyle işte...
Güzel yöntem... |
shadowwalker |
İletim - 29/12/2006 : 03:31:44 öncelikle temiz bir sistem kurmanı öneririm. At formatı baştan kur sistemi. bu soğuklarda ısınma problemi olacağını sanmam ama ekran kartını çıkarıp fanı temizle ve yağla tekrardan. tekmelemekte iş görür ama başka parçaları kırabilirsin benim başıma geldi ondan biliyom (artık yumruk kullanıyom :P) vesselam böyle işte... |
|
|
|