|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| barlik |
İletim - 08/01/2004 : 00:05:23 Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Windows XP Professional'da program yükleyemiyor ve kaldıramıyorum. Windows installer'da sorun var.Pek sağı solu kurcalayan biri de değilim ama ne oldu anlamadım. Bir hafta öncesine kadar çalışıyordu. Kullandığım mimari çizim programını yükledim en son. Ve bir daha da çalışmaz oldu. Windows güvenli modda ya da düzgün yüklenmediyse bu sorunun oluşacağına dair mesaj veriyor. Ama güvenli modda değil normalde çalışmıyor. Düzgün yüklenmemiş olsa önceden de çalışmazdı. Sizce ne olmuş olabilir. Bütün Windows işletim sistemini yeniden mi kurmam gerekiyor :(((( Tam da sıkışık bir dönemde oldu bu! Umarım yardımcı olabilirsiniz.
Saygılar. |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| ceberruh |
İletim - 31/01/2004 : 13:53:35 kardeşim şunu açıkça söliyim. Xp kesinlikle! acemilere göre değil. bikere sistem yapısı çok farklı. anlamadığın bir şekilde her türlü sorunla karşılaşabilirsin. sana tavsiyem 98 i kur. bilgisyar teknisyeni olarak snan tavsiyem bu |
| |KRONDOR| |
İletim - 09/01/2004 : 22:00:51 Bizde işe yaramamıştı o dosyalar Format atmadan sorunu halledebilmene sevindim. |
| barlik |
İletim - 08/01/2004 : 23:41:04 Tekrar baktım ama Windows Xp Service Pack 1a'yı daha önce yüklemiştim. İlgili klasörün (Servicepack)altında "msiexec" isimli dosya mevcut ama işletilememesini anlamadım. Microsoft'un sitesinde tarama yaptıktan sonra kritik güncelleştirme olarak sadece 1 başlık veriyor o da internet explorer ile ilgili. Zaten güncelleştirmeleri düzenli olarak yapıyordum. Bu arada ilk mesajda belirttiğim programı yükledikten sonra yüklediğim bazı programları kaldırabildim bu da tuhaf tabii. Neye göre seçiyor, bir yerlere güvenlik mi koydu kendi kendine, böyle bir şey mümkün mü ben mi uydurdum :))) bulamadım. Bir püf noktası var mı bilmiyorum. Zaten bilgisayardan da kendi çabalarımla ancak bu kadar anlayabiliyorum. Offff of :))) En sevmediğim işi yapmak zorundayım sanırım (Format). Ama uyarınızı unutmayacağım.
Teşekkürler.
Güzel bir haberim var. Format atmadan bu sorundan kurtulmayı başardım. Meğer Program cd.lerinin içerisinde windows installer ayrıca bulunuyormuş. Ben bunu internette bulmaya çalışıp bulamamıştım, bulduklarım da uygun sürüm olmadıkları için işe yaramamıştı. Ama program cd.sinde buldum ve çalıştırdım. Böylece format derdinden de kurtulmuş oldum. İlginize tekrar teşekkür ederim.
|
| thumperest |
İletim - 08/01/2004 : 22:45:28 Herşeyden önce Windows updateleri dene. İlk önce Windows XP service pack 1'i yükle. Baktın olmadı, biraz kasıp kritik güncelleştirmeleri dene. Benim aklıma gelen bukadar. Olmadı? koy formatı, ama format atmadan önce kesinlikle modem, seskartı, ekrankartı, vs. isimlerini bir yere kaydet, formattan sonra benim modemin markası neydi diye aranma sonra :) |
| barlik |
İletim - 08/01/2004 : 22:18:10 Nihayet bir ses :))) Teşekkür ederim. Sanırım yarın da bir süre uğraştıktan sonra formatlamayı son çare olarak deneyeceğim çünkü haftasonuna kadar bu sorunu halletmem gerek. Ama windowsun yardımlarında girmediğim başlık (net dahil) kalmadı maalesef. Sorunun sebebini bilseydim en azından bir dahaki sefere dikkat ederdim ama onu da bulamadım. Bir çare bulursam buraya da yazar sizleri de haberdar ederim. Tekrar teşekkürler.
İyi çalışmalar. |
|
|
|