|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
CrAzY_IVAN |
İletim - 08/10/2006 : 21:05:22 Arkadaşlar, aranızda bu sorunla karşılaşıp da çözüm getirebilen oldu mu? Bazı resimleri MSN Messenger'a koymak istediğimde sığmıyor, kocaman bir şekilde resimin belli bir yerine odaklanmış oluyor, bunlar çoğu zaman kestiğim resimler, sizce sorun nerede olabilir? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 09/10/2006 : 00:45:26 Arkadaşımın dijital kamerası o :) Biraz eski ama net çekiyor namussuz :) Geçenlerde elime bir Sony CyberShot(doğru mu yazdım?) geçmişti. 7.1 MP, yok böyle resimler... Ama 2-3 MB minimum, o da ayrı dert. |
мєятizм™ |
İletim - 08/10/2006 : 22:52:15 alıntı: PaLaD1N tarafından yazılan:
bilmiyorum ama resmin boyutunu daha küçültünce (çöz.) düzelir gibi geldi
Resimin boyutunu küçülttüğün zaman çözünürlükte küçülür,ne kadar büyük olursa çözünürlük o derece iyi olur(monitör örneği) Altuğ Abi ayrıca photoshop programıyla da güzel bir ayara getirebilirsin efektler falan,bu arada sende megapiksele geçsen iyi olur aslında;) VGA kamera çözünürlüğü bu yazmış olduğun :D |
Palad1n |
İletim - 08/10/2006 : 22:40:48 bilmiyorum ama resmin boyutunu daha küçültünce (çöz.) düzelir gibi geldi |
CrAzY_IVAN |
İletim - 08/10/2006 : 22:36:54 Evet aynen dediğin gibi... Çaresini bulamadım ama. Tek bir yöntem, kesilmiş parçanın büyüklüğünden biraz daha büyük yeni bir beyaz fon açıp, oraya bunu yapıştırıp kaydetmek. Bir nebze işe yarıyor. |
мєятizм™ |
İletim - 08/10/2006 : 21:40:40 Anlaşıldı sorun o zaman,resim çözünürlüğü ile ilgili bir nokta zaten çok düşük bir ayarda bir de onu kestiğin zaman dahada büyüyor aslında Şöyle düşün 17" bir monitörde(desteklediği 1024x864)ayarı 640x480 yapınca nasıl ikonlar büyüyorsa bu da onunla ilgili bir durum olsa gerek.. |
|
|
|