|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
serhat2221 |
İletim - 17/09/2006 : 12:51:37 abi yanlışlıkla bi siteye girdi sex ile ilgili sonra o site kendi kendine açılış sayfası o sayfayı yapmış sonra değiştireyim dedim özelliklerden olmuuooo adres yazılan yere veya boş kullana felan basılmıo noolur yardım edin..... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
asturmancı |
İletim - 06/10/2006 : 23:11:20 alıntı: Calvin Klein tarafından yazılan:
Bu durumun en iyi çözümü sistem geri yüklemedir.Yapıldıktan sonra en ufak bir problem kalmıyor..
ewet en uygunu sistem geri yüklemedir |
мєятizм™ |
İletim - 26/09/2006 : 01:52:58 Bu durumun en iyi çözümü sistem geri yüklemedir.Yapıldıktan sonra en ufak bir problem kalmıyor.. |
fosfolipid |
İletim - 24/09/2006 : 16:59:00 BASLAT - ÇALISTIR YAP regedit YAZ USTTE DUZENE TIKLA BUL DE ORAYA startpage YAZ ARATTIR CIKAN SEYI DEGISTIR ACILMASINI ISTEDIGIN SAYFA YAP. EGER ACILMAZSA hkey local machıneye TIKLA O SEKILDE ARATTIR.BU SEKILDE DUZELIYO.
AMA BILGISAYARA GIREN VIRUSU BU SEKILDE ATAMAZSIN TABI.ONUN ICIN VIRUS PROGRAMI LAZIM.
|
|KRONDOR| |
İletim - 23/09/2006 : 23:35:11 http://www.trendmicro.com/ftp/products/online-tools/cwshredder.exe bu dosyayı indirip tarattırırsın bilgisayarını. Ama öncelikle Internet Explorer'ı kapatman gerekiyor. |
inter_23 |
İletim - 23/09/2006 : 21:54:11 Eğer virüs taraması da olmadıysa Ms-Dos dan da silebilirsin. Örneğin;
del olan şeyin ismi |
|
|
|