AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Windows Hata

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
umutcanuğuz İletim - 16/09/2006 : 17:04:40
Az önce AOE3 oynuyordum birden mavi bir ekran üstünde bu yazı çıktı ve bilgisayarı yeniden başlattı.Bu yazıyı 2. veya 3. görüşüm.Bunda 2 hafta önce GeForce FX 5500 ekran kartı taktırmıştım acaba bir ilgisi olabilir mi?

Bir aygıt sürücüsünün havuzu var.

Sürücü doğrulayıcıyı yeni(veya şüpheli)sürücüler için çalıştırın.Bu bozulan sürücüyü ortaya çıkarmazsa özel havuzu etkinleştirmeyi deneyin.Bu özelliklerin ikisi de sorunlu sürücünün tanımlanabildiği erken bir noktada bozulmalarını yakalamayı amaçlar.

Bileşenleri kaldırmak veya devre dışı bırakmak için Güvenli modu kullanmanız gerekirse bilgisayarınızı yeniden başlatın.Gelişmiş başlangıç seçeneklerini seçmek için F8'e basın ve sonra Güvenli Modu seçin.

Bu durdur hatası ekranını ilk kez görüyorsanız bilgisayarınızı yeniden başlatın.Bu ekran yeniden karşınıza çıkarsa aşağıdaki adımları izleyin:

Yeni tüm donanım ve yazılımların doğru yüklenmesini sağlayın.Bu yeni bir kurulumsa gereksinim duyabileceğiniz Windows güncelleştirmelerini donanım veya yazılım üreticinizden isteyin.

Sorun devam ederse yeni yüklenen tüm donanım ve yazılımları devre dışı bırakın veya kaldırın.Önbelleğe alma veya gölgeleme gibi BIOS bellek seçeneklerini devre dışı bırakın.Bileşenleri kaldırmak veya devre dışı bırakmak için Güvenli Mod kullanmanız gerekirse;bilgisayarınızı yeniden başlatın,F8 tuşuna basarak önce Gelişmiş Başlatma Seçeneklerini sonra Güvenli Modu seçin.

Teknik bilgiler:
***STOP:0x000000C5(0x4F8B8EB0,0x00000002,0x00000001,0x8054AD6E)

Fiziksel belleğin dökümüne bağlanılıyor.

Aynen bu yazı vardı arkadaşlar.Bilgisayar yeniden açılınca Windows 3 gün içinde tekrar etkinleştirilmelidir diye bir uyarı çıktı ben daha sonra etkinleştirmeyi seçtim.
1   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
inter_23 İletim - 16/09/2006 : 19:16:59
Windows etkinleşmesini otomatik yapar zaten. Oyundan atması ekran kartıyla ilgili olabilir. Sil bir daha baştan kur. Bana da bi iki kere böyle oldu, ekran kartını sildim bi daha kurdum hata geçti. Belki senin de işine yarar denemende fayda var.

0.02 Snitz Forums 2000