AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Acil yardım!!!''Sistem ciddi bir hatadan kurtarıld

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
umutcanuğuz İletim - 05/09/2006 : 15:57:26
''Sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı'' hatası verdi windows.Raporu gönderme dedim tekrar çıktı.En az 10 kez gönderme dedim tekrar tekrar çıktı.Gönderdim şu yazı çıktı.

Corrupted error report

Thank you for submitting an error report.

Problem description

Unfortunately, the error report you submitted is corrupted and cannot be analyzed. Corrupted error reports are rare. They can be caused by hardware or software problems, and they usually indicate a serious problem with your computer.

Troubleshooting

Scenario 1: If this is the first corrupted error report for this computer

Note any programs you have recently added your computer.
To check for recently added programs:

1. Click Start, click Control Panel, and then click Add or Remove Programs.

2. In the Sort by drop-down box, select Date Last Used, and then select Show updates.

3. The Last Used On date typically shows when you installed a program. If you installed an update to a program, you will see an Installed on date.

Note any hardware you have recently added to your computer, including random access memory (RAM), video cards, sound cards, or hard drives.

Make sure that you have a good backup copy of your files. To make a backup of your files, you can use the Backup or Restore Wizard.
To start the Backup or Restore Wizard:

1. Click Start, point to All Programs, point to Accessories, point to System Tools, and then click Backup.

2. Follow the wizard to back up your files.

Scenario 2: If the corrupted error reports are persistent

Note any changes made to your computer, including both hardware devices and software programs, that preceded the onset of crashes and persistent error reports.
To check for recently added programs:

1. Click Start, click Control Panel, and then click Add or Remove Programs.

2. In the Sort by drop-down box, select Date Last Used, and then select Show updates.

3. The Last Used On date typically shows when you installed a program. If you installed an update to a program, you will see an Installed on date.

Run any diagnostic tests supplied by the hardware manufacturer to verify that recently added hardware devices are operating properly. This is especially important if you recently added or changed random access memory (RAM) in your system. New or changed memory should also be tested with the Windows memory diagnostic test after using the manufacturer's test.
If there are recent software changes to your computer, you can use System Restore to restore your computer's system files to an earlier point in time. This provides a way to undo system changes to your computer without affecting your personal files, such as e-mail, documents, or photos.
To run the System Restore wizard:

Click Start, point to All Programs, point to Accessories, point to System Tools, and then click System Restore.
Follow the directions in the wizard.

Bi yardım edin kulunuz olayım.
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
umutcanuğuz İletim - 17/09/2006 : 14:02:58
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
shadowwalker İletim - 16/09/2006 : 23:24:18
@umutcanuğuz
Abi bu windows denilen nanenin her hapşırığını dikkate alma yahu. bazen rüzgardan nem kapar, bazen selin ortasında sapasağlam durur. Bill Gates'in windowsu tanıttığı bir video izlemiştim. anlatılıyor işte geleceğin işletim sistemi filan vatandaş bilgisayarla uğraşırken mavi ekran çıkıveriyor sonra :)
gelelim hataya: sadece içini biraz ferahlatmak ve ingilizcenin çok iyi olmadığını hesaba katarak; bildiğimiz hata sırasında windows kendisini resetlemiş ve minidump dosyasına hatayı geçirmeye çalışmış ancak bilinmeyen bir sebepten ötürü hata cpu->L1 önbellek->L2 önbellek->Ram->hardisk döngüsüne maruz kalamamış (ekran kartından anakarta bilgi geçişindede hata olmuş olabilir). windows yeniden başladığında windows hatalı kapatılmayı okumuş ve hata raporuna ulaşmaya çalışmış ancak minidump dosyasını bulamadığı veya okuyamadığı için (ve programcı amcalar burada ufak bir programcılık eksikliği yaptığı için) windows hatalı kapatılmış->hata raporu uyarısı görüntüle-> hata raporu al döngüsünde sen sürekli hata raporu al demene rağmen hata raporu bulamadığı için aynı hata raporu uyarısı görüntüsüne maruz kalmışsın. hata raporunu göndermeye çalışınca windows hatalı kapatılmış->hata raporu uyarısı görüntüle->hata raporunu gönder döngüsünü çalıştırmışsın bu sefer windowsun kafasına dosyayı bulamadığı dank etmiş ve sana en başta vermesi gereken cevabı vermiş. eğer bu durum sürekli olmuyor ise heyecan yapacak birşey yok. sürekli oluyorsa birinden birinde hata raporu almayı umut edebilirsin yok olmassa ekran kartı, ram, cpu, anakart dörtlüsünden bir veya birden fazlasında sorun olduğunu düşünebilirsin.
King_1984 İletim - 16/09/2006 : 18:31:32
bendede ara sıra oluyodu öyle bi virüs taraması yaptım artık olmuyo:D eğer virüs programın varsa virüs tarat bence virüs vardır.

0.03 Snitz Forums 2000