AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 msn de ENGELLENME

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
akrep_kral İletim - 19/08/2006 : 13:55:47
beyler msn de beni engelleyenleri görebilirmiyim.yada nasıl görürüm.bi yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.....
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
_SeSSiz_Dj_ İletim - 17/09/2006 : 19:07:55
alıntı:
Calvin Klein tarafından yazılan:

alıntı:
fosfolipid tarafından yazılan:

Seni silenleri görmek için msn discovery e gerek yok.MSN e gır sonrada araçlar>seçenekler>gizlilik orda listendeki kişiler gözüküyo kişilerin üzerine sağ tıkla "SİL" seçenegi aktifse seni silmiş demektir.

Olduki güvenemeyenler arkadaşın yazdığı gibi buradan kendileride yapabilirler..
Zaten kişi listem bende kayıtlı bir dosyada biri kırsa bile birşey farketmez benim için
Bir de bende bir program var 7.5 plus özelliği sizin pencerenize biri tıkladığı anda uyarı geliyor özellikle sizinle konuşmaya cesaret edemeyen sadece pencereye tıklamakla yetinenleri görüp hemen muhabbeti kurabilirsiniz

Benim bildiğim,kullandığım program kişi kartına tıklayınca uyarıyor yada pencere açtığında..Çok güzel bir program...
мєятizм™ İletim - 17/09/2006 : 16:42:17
alıntı:
fosfolipid tarafından yazılan:

Seni silenleri görmek için msn discovery e gerek yok.MSN e gır sonrada araçlar>seçenekler>gizlilik orda listendeki kişiler gözüküyo kişilerin üzerine sağ tıkla "SİL" seçenegi aktifse seni silmiş demektir.

Olduki güvenemeyenler arkadaşın yazdığı gibi buradan kendileride yapabilirler..
Zaten kişi listem bende kayıtlı bir dosyada biri kırsa bile birşey farketmez benim için
Bir de bende bir program var 7.5 plus özelliği sizin pencerenize biri tıkladığı anda uyarı geliyor özellikle sizinle konuşmaya cesaret edemeyen sadece pencereye tıklamakla yetinenleri görüp hemen muhabbeti kurabilirsiniz
|KRONDOR| İletim - 16/09/2006 : 16:31:43
pckolog'un verdiği siteyi kullananlar sorun yaşamadıklarını belirtmiş; ancak tüm bilgilerinizi vereceğiniz için dikkatli olmanızı öneririm. En azından bilgileri girmeden önce MSN şifrenizi değiştirir, sonra tekrar eski haline getirebilirsiniz.
pckolog İletim - 16/09/2006 : 12:33:37
EN iyisi http://www.blockstatus.com/msn/delete-checker
Burdan öğrenebilirsiniz
Yalnız burda sizi engelleyenler ve silenlerin listesi çıkmaktadır.Sizi engellediğini de nickinden anlayabilirsiniz
Örn:xxxx@hotmail.com adlı kişi sizi hiç eklememişse nick yazan yerde yine xxxx@hotmail.com yazacaktır
Ancak nick olarak xxxxx kullanıyorsa ve sizi engellemişse o listede nicki xxxx olarak görünecektir bu şekilde de sizi engelleyenleri anlamış olursunuz
fosfolipid İletim - 09/09/2006 : 14:00:22

0.03 Snitz Forums 2000