|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
zıpzıp |
İletim - 02/08/2006 : 10:31:55 Arkadaşlar Winows'tan Linux'a geçmeyi planlıyorum. Linux'un faydaları ve zararları neler? Windows ile aralarında ne fark var? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
the larger |
İletim - 18/08/2006 : 15:38:14 ok .sizi anlayabiliyorum |
|KRONDOR| |
İletim - 18/08/2006 : 15:32:48 Zevkten kilitlemiyorum; kurallara uygun olmayan mesajlar yazdığın için kilitlemek zorunda kalıyorum. Uygun davrandığın sürece üyeliğin kilitlenmez. Uzun süreli kalmak istiyorsan, biraz daha dikkat et kurallarımıza. Kurallarımız hakkında sormak istediğin soru olursa, mail adresimiz imzamda yazıyor; oradan ulaşabilirsin bize. Alakası olmayan konularda kişisel sorular sormayın lütfen (En azından Serbest Bölüm dışında kalan bölümlerde). |
the larger |
İletim - 18/08/2006 : 12:40:14 ya neden hep benim üyelğimi kilitliyosn.tmm bu göreviin analıyorum ama kilitleme ne olur.ya benim binelrce üye olduğum böle forum var.ama hiç böle bir sorunla karşılaşmadm.bu siteyi seivyorm.bu nedenle ne zamn kiltleseniz geneden üye olmak zorunda kalıyorum.ben yannızca ona hoşlanmayacağını söledm.bunda ne var yani.bu konuyu kullanıcılardn fikir almak için açmış belliki.sitenizde insanlarn kullanıcılıklarını kilitlerseniz insanlar sinirlenir ve bu siteye bir daha girmez.fakat ben giriom çünkü çok sewiom.ama herkes ben gibi deil.lütfen bi daha kullanıcılığımı kilitleme lütfennn !!!! :-( |
|KRONDOR| |
İletim - 07/08/2006 : 23:47:10 squnet, belki forum kurallarımızı öğrenirsin de ona göre davranırsın dedim; ancak pek gelişme göremedim sende. Gereksiz mesajlarından dolayı üyeliğini kilitliyorum. |
squnet |
İletim - 07/08/2006 : 22:33:41 walla ne derseniz dein bence sende linux tan hoşşlnmıcn .a bim yükleyince ben bile hoşlanmdmm |
|
|
|