AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 windows yerine ghost

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Traffic İletim - 02/11/2003 : 13:15:52
Arkadaşlar artık windows yüklemeye son, nasılmı?
İşte açıklıyorum:
Önemli Not: Cdwriter olanlar aşağıdaki işlemlere başlayabilirler. Olmayanlar ise harddisklerinden 2 veya 3gb bir alan ayırsınlar (fdisk ile)
1.Adım: Bilgisayarınıza tekrar format atın ve windowsu baştan kurun. Kurulum bittikten sonra tüm driverlarınızı kurun ve diğer önemli programlarıda.
2.Adım: Yukardaki işlem bittikten sonra; Norton Ghost 2002 veya 2003 versiyonunu bilgisayarınıza kurun.
3. Adım: Ghostu çalıştırın. Options seçeneğini tıklayın ve compreesion sekmesine gelin, buradanda HIGH seçeneğini işaretleyip kapatın. Tekrar Ghostun ana mönüsüne dönün gelen ekrandan backup seçeneğini seçin. Bilgisayar otomatik olarak yeniden başlayacak. Writerı olanlar boş cd'yi writera yerleştirsinler. Bilgisayar dos modunda açıldı. Ekrana gelen seçenekte Norton Ghostu seçin. Seçim yaptıktan sonra ghostun ekranı gelecek.
Ghost; windowsu nereye backup yapıcam diye sorucak, cdwrtier olanlar "cd or dvd" kısmını seçsinler, olmayanlar "files" seçeneğinden fdisk ile ayırmış oldukları (2-3gb boş kısım)sürücüyü seçsinler. Start diyin ve arkanıza rahatça yastlanın.
Ben Win xp'nin pro versiyonunu kullanıyorum. Driverlarla birlikte HDD'de 1.6 yer kapladı. Cdwriterımda sadece 640mb yer kapladı. Ghost mükemmel şekilde sıkıştırma yapıyor.
Sıkça sorulabilecek sorular
1. Diyelim windows çöktü ne yapmam lazım?
Cevap: Almış olduğunuz windowsun yedeği cd de ise; bilgisayarı boot ile açın tabi bu işlemi yaparken, cd yi cdroma takmayı unutmayın. Tıbki windows 98 ve ME gibi. Boot ederek açılıyor ve otomatik olarak kendi yüklüyor. Siz hiçbirşeye karışmıyorsunuz.
2. Windowsu yeni kurdum o yüzden tekrar kuramayacağım, ama yaklaşık 15gb bir alanı cd ye yedeklemek istiyorum?
Cevap: Bunun için tahminen 3 veya 4 cd gerekebilir. Ghost cd'yi yazıp bitirdikten sonra diğer cdleri uyarı mesajı halinde istiyor. Size sadece boş cdleri takıp çıkarmak kalıyor.

5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
FearOfThEDarK İletim - 05/06/2008 : 23:30:54
zaten killer ar ar 'dan tırmaya başladım her konuyu hortlatmaya başladı...
quLeryuzz İletim - 03/06/2008 : 15:39:45
2 side konu hortlatmayı seviyor diğeri 1 yıl son konuyu hortlatmış buda 5 sene sonra hortlatmış
scrambler İletim - 01/06/2008 : 22:07:11
killer_ar_ar, ne yaptığının farkında mısın? Daha doğrusu şöyle sorayım, kafan yerinde mi? Nedir bu eski konuların senden çektiği???
killer_ar_ar İletim - 01/06/2008 : 20:47:09
haklısın
baygun İletim - 10/01/2004 : 15:23:26
ghostun yerine başka önerebileceğin bir proğram var mı? ghost harddiskte çok fazla yer kaplıyor, daha az yer kaplayan bir proğram lazım..

0.02 Snitz Forums 2000