AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Sanal Bellek En Küçük Değeri?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
umutcanuğuz İletim - 03/06/2006 : 19:48:35
Arkadaşlar bazen Knight Online veya başka bir online oyundan çıktığımda araç çubuğunda bir ünlem çıkıyor ve ''sanal bellek en küçük değeri çok küçük'' diyor.Acaba bu nedir?Küçük olmasının zararları nedir ve nasıl büyültebilirim?
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Tony_P@rker İletim - 03/06/2006 : 20:43:24
Evet bnmde öle çok kasıo pc..
umutcanuğuz İletim - 03/06/2006 : 20:21:55
Teşekkür ederim.RAM 256MB.Knight oynarken foruma da bakıyorum,msn de açıyorum.
Avaris İletim - 03/06/2006 : 20:05:22
Windows sabit diskinizden bir bölümü RAM gibi kullanmak üzere ayırır. RAM yetersiz kaldığında kullanır. Buna Virtual Memory (Sanal Bellek) denir. Küçük olması performans sorunları yaşatır. Yetersiz gelebilir. Özellikle RAM az ise ve aynı anda birden fazla program açılmış ise.

Nereden ayarlanır konusuna ise WinXP için, Bilgisayarım'a sağ tıklayıp Özellikler seçilir. Orada Gelişmiş sekmesi altında Performans bulunur. Performans için Ayarlar'a girdiğinizde buradaki Gelişmiş sekmesine basılırsa, bunun altında Sanal Bellek ile ilgili seçenek görülebilir.

Not: Benim Windows'um İngilizce, terimleri en mantıklı şekilde Türkçe'ye çevirdim. Sizdeki ile birebir aynı olmayabilir.
fatih52 İletim - 03/06/2006 : 20:04:12
Sanırım ram'in Knight için yeterli değil veya Knight'la birlikte çok program açmış olabilirsin.Tabi ki büyütmen için ram'ini değiştirmen lazım,ram'in kaç bu arada ?

0.02 Snitz Forums 2000