AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 speedcom modem sürücüsünü nasıl yüklerim

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
sevketkesen İletim - 19/04/2006 : 13:40:54
bilgisayarım modemi görmüyor bir sürü speedcom sürücüsü indirip denedim olmuyor modemin modeli SPEEDCOM A-CM56-28 yazıyor yardımlarınızı bekliyorum saygılar
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
fatih52 İletim - 22/04/2006 : 00:09:10
Peki aygıt yöneticisinden yüklerken;'yazılımı otomatik olarak mı yükle seçiyorsun yoksa listeden ya da belirli bir konumdan yükleyimi diyorsun.?
Yazılımı otomatik olarak yükleyi seçmiyorsun alttakini seçiyorsun yani listeden ya da belirli bir konumdan yükle bunu seçtikden sonra sırasıyla;
ileri diyorsun ve çıkan sayfadan 'Arama.Yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim'i tıklayıp ileri diyeceksin yine çıkan sayfada 'disketi var'a tıklıcaksın sonra 'gözat'dan indirdiğin driverin içindeki .inf uzantılı dosyası seçiceksin (zaten klasörü açınca otomatik bulur)sonra ileri deyip yüklücek.
sevketkesen İletim - 21/04/2006 : 15:02:13
OLMADI OLMADI OLAMADI SORUN BENDEMİ GENE YÜKLİYEMEDİM VARSA BAŞKA BİR LİNK SAYGILAR
fatih52 İletim - 20/04/2006 : 16:23:01
http://rapidshare.de/files/18484668/rs56sp-pci_HSF.zip.html
Burdan indir aygıt yöneticinden kur.
Burayı da Msn'ye çevirdik sen benim adresi kayıt et ordan yardım etmeye çalışırım.fatih52_34@hotmail.com
sevketkesen İletim - 20/04/2006 : 15:20:33
cihipsetin üzerinde sırasıyla satır satır aynen yazıyorum
RS56/SP-PCI
R6793-11
E12744.4
0012 MEXICO
fatih52 İletim - 19/04/2006 : 20:46:46
Modemin üstünde küçük bi chipset var üstünde conexant yazar onun altında da büyük bi ihtimalle hsfi yazar ve onun altındaki sayıları buraya yazarsan ben sana sürücüyü bulabilirim.
Raid'de, yeni serial ata hddler çıktı kırmızı kablolu onu görmesi için yüklemen gerekir tabi kullanmıyorsun gerek yok yüklemene benim ki sata en başta tanıtıyorum ben formattan önce.Tabi raid sadece sata hddyi kapsamıyor çok değişik bi teknoloji.

0.03 Snitz Forums 2000