|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
omerbicak |
İletim - 02/04/2006 : 13:28:58 ben eski tip bilgisayarlarda oyun oynanabildiğini gözlerimle gördüm. şimdi aynı şey benim başıma geldi. bir oyun buldum. farcry diye acayip donanım istiyor. şimdi öyle bir program lazımki vga kartı 3d gibi gösterecek performansı arttıracak v.s. ustalar zaten anlamıştır. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ultramert |
İletim - 19/04/2006 : 18:38:16 valla ben yaza doğru 6 fanlı bir atx almayı düşünüyorum benim pc yazın durmadan reset atıyor gına geldi bana bu sorunlardan |
fatih52 |
İletim - 19/04/2006 : 18:02:49 alıntı: ÇiLeKeŞ tarafından yazılan:
ya gir bios ayarlarına hız ayarlarını fulle herşeyi bvak nasıl kaymak gibi oynuyosun '!
Ayrıca kışın da evin ısı problemini çözmüş olur dimi.:) |
ultramert |
İletim - 16/04/2006 : 23:51:58 farcry şu ana kadar çıkmış en iyi grafikli oyun zaten iyi bir sistem olacakki oyunun zevkine varasın |
Dreamwalker |
İletim - 16/04/2006 : 18:07:11 Bios'a elini surme derim eger anlamiyorsan...
Farcry yerine baska oyun dene derim :) Gerci oyunun resimlerini gordugumde bende grafiklerine hasta olmustum ama... |
scorpionfa |
İletim - 08/04/2006 : 18:42:39 Sizin uğraştığınız şey, "Murat 131 'e, Mersedes motoru taksak hızlı gider mi?" gibi bir yere çıkıyor. Evet hızlı gider, ama arkadan da birinin jantı, lastiği, diferansiyeli toplaması gerekir. Ayrıca bagaja da ağırlık koyarsanız arabanın uçmasını önlemiş olursunuz.  Ne kadar uğraşırsanız uğraşın bazı makineler bir süre sonra ömrünü doldurur, artık diriltemezsiniz. |
|
|
|