AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Install Shield Wizard Hatası

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
zeggy_557 İletim - 19/03/2006 : 19:33:52
Bir oyun yüklüyordum. Yükleme bir anda yarıda kesildi ve kapandı. Daha sonra aynı oyunu tekrar yüklemeyi deniyorum ama, 1607:Unable to install Installshield Scripting Runtime hatası veriyor. Denemek için başka programlar kurmayı denedim, kurulmadı. Kurulamayan programlar başka bilgisayarlarda kuruluyor.

Yardım ederseniz çok sevinirim...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
walla İletim - 26/05/2006 : 14:56:07
formattan başka seçeneğin yok
walla İletim - 21/04/2006 : 16:03:40
alıntı:
fatih52 tarafından yazılan:

Usb değilse ayar yapmana gerek yok direk bağlanırsın ama usb ise tekrar tanıtman lazım.

fatih52 senin dedigin gibi bilgisayarı formatladıktan sonra usb ile olduğu için cd ile tanıtmak zorunda kaldım vede bilgisayarda bi sorun yaşanmadan ilk tanıtışımda hallettim olayı herkesede teşekkürler.
ultramert İletim - 20/04/2006 : 00:35:40
abicim superonline iyi ben memnunum hızıda gayet iyi,genelde herkes telekomdan aldığı için bir yoğunluk yaşanır gerçi superonline da alt yapısını kullanıyor ama öyle fazla bir abonesi olduğunu zannetmiyorum..512+6gb kotalı kullanıyorum bir dosya çekim hızım 54-55 kb/s arası değişiyor oldukça iyi yani....diğer bir meselede bende şaşırdım direk modemin cd sini pc ye yükledim,explorer a tıkladım bir baktım girdi,yani ıp falan filan ayarlarıyla hiç uğraşmadım ;)
fatih52 İletim - 19/04/2006 : 21:00:52
alıntı:
ultramert tarafından yazılan:

yok fatih bendekide usb ama 2 defa format atıldığı halde direk bağlanabildim yani bir daha ISS ile temasa geçmedim ;)superonline abonesiyim bu arada

Nasıl yani modemi aygıt yöneticisinden falan kurmadın mı.?He onu kurduktan sonra diyorsan direk bağlanıyor doğrudur çünkü bazı usblerde vpi,vci numarasını kendi otomatik veriyor ama genelde sen yazıyorsun vpi,vci nolarını(8-35).
Bu arada superonline nasıl hızı falan.?
ultramert İletim - 19/04/2006 : 18:40:00
yok fatih bendekide usb ama 2 defa format atıldığı halde direk bağlanabildim yani bir daha ISS ile temasa geçmedim ;)superonline abonesiyim bu arada

0.05 Snitz Forums 2000