AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Anti Virüs programı önerirmisiniz?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
keeperman İletim - 12/01/2006 : 14:37:55
Arkadaşlar benimde virüslerden yana biraz sıkıntım var.Daha 2 gün önce makineye format atmak zorunda kaldık.Şu anda Avast diye bir virüs programı kullanıyorum.Bana iyi bir virüs programı önere bilirmisiniz.Şöle yeni tip virüsleri filan bulan ve bulduğunu silebilen programlardan.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
header İletim - 03/02/2007 : 22:51:37
alıntı:
fatih52 tarafından yazılan:

benim en iyi virüs programın sistem geri yükleme :):):)
bizim arkadaşlar norton,nod32,kaspersky i kullanıyor.

Tabiki arkadaşımızın kullandıgı programlar güzel şeyler hem cok işe yarıyor ama en kolay hem cok güzel Windows Defender kullanmanızı tercih ederim...tabiki sizin görüşünüz...
Palad1n İletim - 12/01/2007 : 17:11:25
atalarımız firewall'ı o yüzden icat etti. bu arada kasp ile ilgili sözler geri :) adaware dosyalarını silmese tam süper olacaktı ama ...

Mount and blade'imi bozdu oynayamıorm :S çift tıklıyorum tepki vermiyor. windows service pack'in engellediklerini engelleme diodk bunda nasıl yapacaz bilmem
-eL_Niño- İletim - 12/01/2007 : 15:16:28
öhöm! "Back door" ve "Mail bilmemne" virüslerine zararsız diyenleri görücez yakın zamanda, bunlar yeni virüs türleri ve o avast dediğin program onları desteklemiyor. İzah ediyim canım; back door dediği adında anlaşılıca gibi PC ne bi arka kapı açmak için kullanılıyormuş, diğeride bi nevi keylogger ama o bilgilerini maille karşıya yollar o kadar. Msn'de de keylogger var demiyor, zararlı olabileceğinden bahsediyor. Sebebide bu olsa gerek.
Palad1n İletim - 12/01/2007 : 11:08:10
ben avast kullanıyorum çünkü ilk kurduğunda bir tarama yapıyor ve wormleri falan iyi yakalıyor ama ondan sonra fıss :) pc açıkken yaptığı scan yetersiz.

avira antivir kullanıyordum çok güzeldi scan yaptığım dosyada (virüslü olduğu biliniyor) virüsü buluyor.

BİRİSİ (o kendini bilir) kullanma o dandik programı ona mı güveniyorsun ad-aware indir de kaç keylog yediğini gör! dedi indirdim 34 unidentified :S

yani pek farklı bir şey bulamadı.

kasperskynin son sürümü var c ve d'yi tarattım 6 tane buldu onlar da eften püften. şu an scan my computer açık sistem dosyalarını siler en kötü. ayrıca Silkroad'ı ve MSN'i silmeye kalktı hem de keylogger diye :D

Kaspersky ile Mount&Blade exe hiç açılmıyor şu an silip silip kuruyorum her seferinde engelliyor onun güvenli olduğunu nasıl gösterecem? bırak kardeşim oyunumu demek istiyorum gerekli yeri bulamadım

bu arada avast! pc'yi nasıl kasıyor :) pc açıldıktan 2 sn sonra downloadını bitiriyor ve kendini hissettirmiyor. sistemi tararken virüs bulursa öter o kadar.
painkıller İletim - 08/01/2007 : 13:44:59
bende karspersky ve avast onerırım

0.03 Snitz Forums 2000