AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 World of Warcraft
 wow'u orjinal serverda oynayanlarla yardımlaşma

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
webci2 İletim - 22/11/2005 : 16:51:27
merhaba orjinal wow serverında oynayan arkasaşlarla burda bilgilerimizi paylaşırsak iyi olur dedim biri yardım ister diğeri yardım eder ne gibi bir yardımlaşma olabilir derseniz her türlü gold armor silah ve bilinmeyen şeyler quest gibi nasıl yapılacakları nerde yapılacakları gibi :D aklıma gelenler bu kadar gerisi size kalmış ben avrupada oyunuyorum bu arada 29level hunt var şuan :D klay gelsin
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
webci2 İletim - 23/11/2005 : 10:28:40
http://www.curse-gaming.com selam arkadaşlar bu adreste wow için adons lar bulunmakta wow oynarken kolaylık sahlayan eklentiler ama ingilizce yazıyorlar ne işe yaradığını. İngilizcesi olan biri bu siteye bakıp işe yarar şeyleri kıs açıklamasıyla buraya yazarsa sevinirim :D

baya işe yarar materyal olduğuna inanıyorum

bazı arkadaşların kullandığı adons ları gördüm gerçekten işe yarar şeyler o arkadaşlarımla uzun süredir görüşemiyorum bi görüşşem tüm adons ları açıklamasıyla alıcam :D
webci2 İletim - 22/11/2005 : 16:53:05
ingilizce olan bir site var özellikle questler için resimli oldugu için genel anlamda ingilizce bilmenize gerek yok :D www.thotbott.com yanlışsa bu adres lütfen bildirin

0.02 Snitz Forums 2000